фирми продукти
представяме
работа
 
Практични и просторни бани

Тези просторни бани са оборудвани с достатъчно пространство за съхранение, независимо, че са достатъчно широки, за да се съберат в тях всички вещи. Вижте няколко практични идеи, които можете да заимствате за собствената си баня, колкото и компактна да е тя.


Просторна баня в бяло


Банята е комбинирана с помещение за грижа за тоалета. Двете стаи са комбинирани в една заради прозореца в банята, който осигурява изобилна светлина на общата стая. Почти всички повърхности са в бяло, което създава усещане за ефирност на стаята и подчертава светлата палитра във визията.

Практични и просторни бани

Изработените по проект шкафове за баня са сглобени така, че да се вместят в нишата под скосения таван. Рафтовете и чекмеджето осигуряват пространство за вещите, а огледалните врати са с двойна функция. Те отразяват натуралната светлина и се използват за огледало в стаята. Пространството в шкафчетата е разделено на сектори, като вещите са поставени в тях спрямо това колко често се използват в ежедневието.

Практични и просторни бани

Огледалните врати на шкафовете и чекмеджетата са с интересен ефект върху интериора на банята. Те карат пространството да изглежда по-просторно. Мивката не е вградена в плота на шкафа за баня, а е монтирана върху повърхността му. Чекмеджетата не са много дълбоки и в тях могат да се съхраняват тоалетни принадлежности, които се използват често – четки, сешоари, козметика.

Практични и просторни бани

Нишата в стената на банята помещава няколко вградени рафтове. На тях могат да се поставят част от вещите в банята, като по-дребните предмети могат да се поставят в плетени кошници. По този начин могат да се обособят сектори за хавлиените аксесоари, за аксесоарите и козметиката.

Практични и просторни бани

До душ кабината е монтирана малка табуретка за сядане, във вътрешността на която има чекмедже за част от нещата, които се използват в банята. Тя е в основното за стаята бяло и е удобна за сядане, обличане и релаксация.

Практични и просторни бани


Практична баня


Съседна на помещението за спане, банята е просторна и ефирна, страхотна за СПА релаксация. Комбинирани са бяло и синьо, като двата тона не контрастират, а се допълват взаимно. Двата шкафа с мивки осигуряват достатъчно пространство за сутрешна грижа на двамата собственици. Мраморната настилка е в няколко разцветки и е в контраст с шкафовете за баня в бяло и стените в синьо.

Практични и просторни бани

Хоризонталните щори върху прозорците позволяват да се осигури уединение и да се блокира частично светлината отвън. Банята е разделена на няколко сектора с различна функция. Секторите са за къпане, за душ, за подсушаване на тялото, за преобличане и гримиране, като по този начин помещението се използва за разнообразни дейности. За да се обособят различните сектори е използвано обзавеждането, без стени и ниши.

Практични и просторни бани

Върху повърхностите на шкафа за баня е поставен аксесоар, в който се съхраняват нещата за ежедневна употреба в банята. Пространството в чекмеджетата е обособено така, че да се постави козметиката по начин, по който нещата да се намират лесно.

Практични и просторни бани

Тъй като банята е достатъчно просторна, тя се използва и като кухня, поне що се отнася за сутрешното кафе. Огромният шкаф помещава мивка и кафе машина, малък хладилник и малка миялна машина. В него има пространство за повечето от вещите – хавлиените аксесоари, спалния текстил, козметиката. Редицата от шкафове е дълга 1.8 метра, което позволява на собствениците да пият кафето си в спалнята, без да ходят чак до кухнята в огромната си къща.

Практични и просторни бани

Вграденият в страничните части на ваната шкаф скрива зад остъклени врати хавлиени аксесоари и козметика. Тези вещи са на ръка разстояние от този, който се къпе, а визията му координира с цветовете и визията на обзавеждането на банята.

Практични и просторни бани

От другата страна на ваната е разположена душ кабината, отделена частично с остъклени повърхности. Частичната преграда осигурява уединение, а малкото аксесоари са ефектен способ за освежаване на стилната баня.

Практични и просторни бани


Очаквайте продължение...


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
просторни бани, интериор, дизайн, практични бани

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg