фирми продукти
представяме
работа
 
Шикозни акценти за декора

Трансформирайте всекидневната стая от скучно помещение в цветен шик само с няколко лесни хитринки. Използвайте малко боя, текстил и аксесоари, а решенията за тоновете в стаята зависят само от Вашия вкус.

 Шикозни акценти за декора


Кант за абажура


 Шикозни акценти за декора

Използвайте широк или тънък кант, ножици и топъл силикон, за да освежите скучните лампи в стаята. Измерете в горната и долната част обиколките на окръжностите и срежете две парчета кант. Нанесете малко от силикона по ръбовете на лампата и залепете кантовете. Изчакайте да изсъхне.


Текстил за евтината странична масичка

 Шикозни акценти за декора

Използвайте парче тъкан, изрязано в кръг, за да освежите изхабените странични масички. Измерете височината на масичките, удвоете стойността и добавете стойността на диаметъра. Подгънете по ръбовете и пришийте с шевна машина или използвайте лепило за тъкани. Позиционирайте тъканта върху масичката и завържете с декоративна връзка в тясната част.


Мотиви върху стените


 Шикозни акценти за декора

Върху основния тон на стените можете да оформите шаблонни мотиви само с малко боя и четка. Използвайте изработен от Вас или закупен шаблон, залепете го на желания сектор върху стените с тиксо и нанесете боята с кръгла четка за шаблони. Можете да използвате ученическа линийка, за да позиционирате втора шарка до първата или над нея, на желаното разстояние една от друга. Изчакайте да изсъхне за десетина минути и отлепете шаблона. Можете да комбинирате няколко мотива или да използвате само един многократно, за да обособите цветни акценти.


Шал за декоративните възглавници във всекидневната стая

 Шикозни акценти за декора

Увийте малките декоративни възглавници с цветен шал, за да освежите цветово всекидневната стая. Разгънете шала върху маса и поставете основата в центъра на квадрата. Добре е възглавниците да са с диаметър два пъти по-малък от диаметъра на шала. Хванете четирите края на шала и ги завържете на ефектен възел.


Свежест за настолните лампи

 Шикозни акценти за декора

Можете да разнообразите акцентите в интериорите временно. Освежете абажурите в бяло с няколко брошки. Можете да захванете брошките с две магнитчета, от двете страни на тъканта. За освежаване с по-траен ефект използвайте щампи печатчета с разнообразни мотиви и бои за тъкани, за да щамповате ефектни шарки върху повърхността на лампата. Изчакайте да изсъхнат боите и монтирайте абажура върху основата на лампата.


Източник: allyou.com







Няма коментари


ключови думи
декорация, интериор, аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg