фирми продукти
представяме
работа
 
6 аксесоара за дома, които спестяват време


Вероятно няма човек, който да откаже малко помощ в домакинската работа. Не е необходимо да давате крупни суми, за да си помогнете за ежедневните задължения. Ето няколко лесни идеи как да използвате обикновени аксесоари в работата си.


1. Мрежа за пране за съдовете


 6 аксесоара за дома, които спестяват време

За да не търсите малките прибори и части в миялната машина, поставете ги в мрежа за пране на дрехи с цип. Така всички малки парчета ще са събрани в мрежестата торбичка и можете да ги поставите на рафтовете на миялната машина в компактен вид. Този малък трик върши работа за приборите за хранене, за бебешките шишета, за капачките и мерителните купички за кухненска употреба.


2. Щипка за папки за чаршафите

 6 аксесоара за дома, които спестяват време

Съхранявайте салфетките за хранене и комплектите за спалнята чрез щипки за папки. Металните приспособления могат да държат аксесоарите на комплекти, за да не се разпиляват из чекмеджетата и в шкафовете. Можете да поставите комплектите за кухнята и спалнята в найлонови торбички със затварящ се механизъм, а вътре да поставите торбички от текстил със сухи ароматни растения.


3. Майонеза за отстраняване на лепила

 6 аксесоара за дома, които спестяват време

Отлепете стикерите от огледалата много лесно чрез яйчна майонеза. Намажете с майонезата върху залепените апликации и я подръжте няколко минути. Използвайте обикновена шпатула, за да отлепите стикерите от стъклата.


4. Калъфка за таванския вентилатор

 6 аксесоара за дома, които спестяват време

Използвайте обикновена калъфка за възглавница за сън, за да почистите мръсотията и нечистотиите от таванския вентилатор в стаята. Проврете в калъфката витлата до основата на таванския вентилатор. Издърпайте калъфката, като бършете повърхностите на витлата. Нечистотиите от тях ще се отделят вътре в калъфката и ще можете да ги изтръскате навън или в тоалетната чиния. Можете да напръскате предварително тъканите с малко почистващ спрей, а след почистването на витлата изперете калъфката и изсушете.


5. Резачка за сварени яйца за моцарела

 6 аксесоара за дома, които спестяват време

За да нарежете меката моцарела на тънки парчета за салата или пица, използвайте резачка за сварени яйца с телени части. Металните приспособления нарязват не само твърдите яйца, но и меката повърхност на млечния продукт. Парчетата са с еднакви размери и са страхотни за готвене на пица или салата с доматени кръгчета.


6. Ножици за консервираните домати

 6 аксесоара за дома, които спестяват време

За да не опръскате цялата кухня с доматен сос, използвайте за рязане на консервираните домати обикновени кухненски ножички. Поставете ги в стъклена купа и ги раздробете с ножиците. Използвайте за супи, салати и пица.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
аксесоари за дома, практични идеи, полезни съвети

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg