фирми продукти
представяме
работа
 
Антре за чудо и приказ

Антрето е първото помещение от Вашата къща или апартамент, която гостите Ви виждат. Освежете помещението с цвят и акценти, които да обособят характер и да покажат Вашия вкус. Ако разполагате с ограничено пространство в антрето можете да използвате някои трикчета, за да включите ефектни акценти.


Цветен уют


 Антре за чудо и приказ

Обособете пространството на антрето чрез наситени оттенъци и аксесоари. Използвайте керемидени тонове на червеното и ги комбинирайте с бяло и кафяво. Мекият приятен контраст обособява гостоприемна визия на помещението и подчертава семплотата на акцентите.


Гостоприемно антре


 Антре за чудо и приказ

Пътечката в бежово сякаш води Вашите гости навътре в дома Ви. пространството за минаване трябва да е изчистено от вещи, в които можете да се спънете. Добре е пътечката да е дълга не колкото коридора, а да е малко по-къса, а вратата трябва да се отваря свободно, без пречки.


Трик с боя

 Антре за чудо и приказ

Боята може да се използва за този хитър трик в антрето и коридора. Изберете цвят, контрастен на стените или ярък оттенък, който да е акцент във визията на пространството на антрето. Обособете цветна ивица върху настилката, която да наподобява поставена текстилна пътечка. Така няма да се налага да се спъвате в текстила, но ще постигнете ефектен акцент. Това хитро трикче е особено подходящо за настилки, които са изхабени или повредени, тъй като боята скрива много добре недостатъците по дървесината.


Ефектни тонове

 Антре за чудо и приказ

Ако харесвате натуралните оттенъци на дървесината и не искате да боядисвате изцяло стъпалата, нанесете боя само върху вертикалните повърхности на дървесината. Това ще създаде цветен акцент и ще скрие недостатъците по повърхностите, особено ако боядисвате парапета в бяла боя.


Практичен сектор


 Антре за чудо и приказ

Поставете до стената на антрето малка масичка за ключове и телефони, върху която можете да държите цветни акценти. Включете в къта и стол за сядане, като можете да претапицирате и боядисате стар стол и да изработите цветната тапицерия от стара тъкан, която вече не използвате.


Странично шкафче


 Антре за чудо и приказ

Използвайте тясно, но дълго шкафче с рафтчета вместо странична масичка за антрето или коридора. Поставете вещите в плетени кошници на рафтчетата, а върху повърхността на шкафчето можете да поставите настолна лампа и цветни акценти.


Кът в антрето


 Антре за чудо и приказ

Обособете функционална зона за преобуване и съхранение на връхни дрешки и аксесоари, като чадъри, шапки и ръкавици. Поставете пейка с рафтчета във вътрешността, а над нея монтирайте поставка с кукички за окачване на дрешките. Върху пейката поставете тапицирана седалка, а до нея поставка за чадърите.


Лампи в антрето

 Антре за чудо и приказ

Лампата в антрето трябва да се постави така, че да не е твърде високо, тъй като светлината й се разпръсква, а ако е твърде ниско помещението се стеснява оптически. Можете да комбинирате няколко пласта светлина, като поставите лампи на тавана и върху стените, както и настолни лампи върху странична масичка, като страхотен акцент са вградените пластове лампи луни.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
антре, дизайн, интериор, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg