фирми продукти
представяме
работа
 
8 практични аксесоара за дома

Функционални и лесни за употреба аксесоари, които могат да са страхотни помощници за дома в къщната работа. Те са креативни и могат да се употребяват от всеки, а освен това са лесни за използване по всяко време.


1. Кръгчета за залепване на стената и писане с тебешир


 8 практични аксесоара за дома

Кръгчетата са оформени като парчета ученическа дъска за залепване върху стените. Точките са бели и черни, а върху тях могат да се оформят бележки, като се използват контрастни тонове. Те са в няколко размера и могат да се залепят върху стените на всяка стая, за да се използват като дъска за бележки, графици и менюта.


2. Рафтче за легла

 8 практични аксесоара за дома

Поставката може да се закачи за леглото, отстрани или отзад. Аксесоарът може да се използва зза нощно рафтче, за поставяне на книги и напитки. То е подвижно и може да се мести по желание на потребителя. Може да издържи тежест до 18 килограма. Особено полезен аксесоар за леглата на две нива.


3. Кутия за ябълки

 8 практични аксесоара за дома

С тази поставка можете да съхранявате плодовете в чантата си или в хладилника. Предметът се използва за защита на останалите плодове и на зеленчуците, които съхранявате заедно с богатия на пектин плод. Ябълките отделят газ, наречен етилен, който активизира зреенето на плодовете и зеленчуците. Синята изкуствена топка с формата на ябълка абсорбира етилена и предпазва продукцията.


4. Прибор за съдове

 8 практични аксесоара за дома

Обикновените четки за шишета и високи съдове понякога не успяват да изтъркат всички остатъци от замърсяванията. Тази четка с накрайник, наподобяващ обикновена гъба за миене на съдове, се справя със задачата страхотно и има функционална дръжка, която с натискане пуска препарат за съдове.


5. Ръкавица за лед

 8 практични аксесоара за дома

Ако се налага да махате леда от стъклата на возилото или от прозорците на дома си, тази ръкавица ще предпази ръцете Ви от измръзване по време на работа. Тя включва практичен накрайник за отстраняване на леда.


6. Сгъваемо кухненско ренде

 8 практични аксесоара за дома

За малката кухня с твърде малко свободно пространство е желателно да използвате компактни аксесоари, които могат да се съхраняват в чекмедже. Рендето е от онези прибори, които обикновено са сравнително обемни. Това ренде обаче се сгъва по ръбовете и може да се постави в шкафче или в чекмедже, ако не се използва.


7. Двойна купа за ядки и разни вкуснотийки

 8 практични аксесоара за дома

Когато се консумират ядки с черупки или някакви продукти с костилка, отпадъците често се оказват на пода, върху масата или между частите на дивана. За да се изхвърлят черупките и костилките практично и без притеснение, тази купа разполага с две части. Горната част е за ядките и плодовете, а долната е за отпадъците, с три джобчета за изхвърляне на непотребните части.


8. Подвижен кухненски чучур

 8 практични аксесоара за дома

Термоустойчив чучур от силикон, който може да се прикрепи за всякакви съдове за готвене, тенджери, тигани и съдинки. Аксесоарът прави лесно изливането на течности и сосове от съдове в чинийки или панички, без неразборията из цялата кухня и работните повърхности. Той се поставя и маха лесно, с едно движение.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
практични аксесоари, креативен дизайн, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg