фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за еклектичен дом

Професионалистката по интериорен дизайн Sabine Tucker знае как да смесва неочаквани аксесоари в цялостен дизайн, за да обособи необичаен, но уютен интериор в своя дом. Вижте тайните на дизайнерката.


Изчистен дизайн и уют


 Идеи за еклектичен дом

Ако обичате старинните аксесоари и искате да използвате старите мебели в дома си, но не желаете стаите Ви да изглеждат като битак, комбинирайте тези детайли с няколко модерни акцента. Върху основа от сиво дизайнерката е поставила мрежа от картини, които контрастират, но и подчертават монтираните върху стените акценти със зеленини. Мебелите не са задължително еднакви, което придава на интериорите рустикално очарование.


Островчета на очарованието


 Идеи за еклектичен дом

В сектори на стаите, в няколко зони, са обособени акценти с цветен привкус и шикозен чар. Акцентите могат да комбинират огледала с растения, вази и съдове. Поставени така, че да се виждат в влизането през вратата, акцентите обуславят ненатрапчив шик в стаите. Картините с бои също са страхотни аксесоари върху стените или поставени върху страничните масички. Неутралните тонове и ярките оттенъци се омекотяват и обособяват кокетни цветови схеми.


Неутрална основа и цветни акценти


 Идеи за еклектичен дом

Ако стените на стаите са в скучновати тонове на бяло и сиво, или на бледи кремави оттенъци, а обзавеждането е в неутрални тонове, освежете интериорите с цветни акценти. Характерът на помещението може да се обуславя от аксесоарите, като обикновено малките акценти са с много по-силно значение за общата атмосфера, отколкото големите части на обзавеждането. Ако искате да създадете успокояващ ефект в стаята, не обособявайте телевизора като фокусна точка, а изместете акцентите върху друга част от стаята, например камина или диван. Можете да скриете телевизора с калъфче, когато не го използвате. Кръгло огледало върху стената също е чудесен акцент за стаята.


Ред в работните зони

 Идеи за еклектичен дом

Работната зона трябва да е спретната и всичко да е в ред. Осигурете си просторна площ за работа на плота на бюрото, както и няколко шкафчета, рафтчета и чекмедженца, в които да съхранявате вещите и аксесоарите. За да обособите гостоприемна атмосфера в работния кабинет или сектора в стаята, който се употребява за работа, подредете вещите и скрийте излишните неща по шкафчетата. Върху стената или задната повърхност на шкафа можете да поставите дъска, върху която да подреждате графици, задачи и цветни картинки, които са страхотен акцент за атмосферата на стаята.


Необикновено очарование за обикновените зони


 Идеи за еклектичен дом

Обикновените и скучновати зони в стаите могат да се трансформират в очарователни кътчета. В тях можете да поставите любимите си акценти и аксесоари, да окачите огледало върху стените, да поставите ефектна етажерка и прочее. Антрето е много подходяща зона за обособяване на такова кътче. Поставете огледало, изтривалка, етажерка за телефон и ключове, а до стената вместете столче за сядане, за да се обувате и събувате. Кокетна чанта в неутрален тон, изплетена от юта, изглежда страхотно като акцент за обособения сектор.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg