фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за подредба у дома

Да поддържате дома си спретнат и подреден не е толкова трудна задача. Разпределете вещите така, че да намерите пространство за всичко, а и да ги откривате бързо. Вижте няколко идеи за подредба на дома с няколко хитринки.


Подредба в кухнята


 Идеи за подредба у дома

Кухнята е едно от най-използваните помещения, затова нещата в стаята трябва да са подредени така, че да могат да се открият от пръв поглед. Опитайте се да използвате възможно най-голяма част от пространствата, с които разполагате в кухнята, в шкафовете и върху рафтчетата. Ако секторите в някои от шкафовете са твърде обемни, разпределете пространството чрез подвижни рафтчета. Монтирайте метална повърхност върху вратичките, за да използвате част от възможностите на шкафчетата. Можете да поставите вградена лампа, която да се активизира чрез отпускане на бутон чрез отваряне.

 Идеи за подредба у дома

Върху металната повърхност върху вратата можете да поставяте магнитни съдове с подправки, окачалки за прибори за готвене, тефтерче за рецепти и бележки. Можете да използвате повърхността, за да записвате менюта и покупки.


Хитро и спретнато


 Идеи за подредба у дома

Ползата от поставянето на компактен кухненски остров може да се усети веднага, особено ако аксесоарът е на колелца. Комбинирани сектори с шкафчета, рафтчета и чекмеджета могат да се използват за разпределение на вещите, които се използват ежедневно. Плотът на мебела може да се употребява за нарязване на продуктите за готвене. Върху страничните повърхности могат да се монтират метални лостчета за окачване на кухненски кърпи и кухненска хартия за попиване на течности.


Ред в гардероба

 Идеи за подредба у дома

Независимо от размерите на гардероба и от това дали е свободно стоящ или вграден, можете да се опитате да използвате максимално възможностите на вътрешното пространство. Поставете на ръка разстояние вещите, които използвате най-често, а другите вещи преместете в друг гардероб. Разпределете пространството на гардеробите на сектори, в кутийки или в кошнички с етикетчета, за да се знае съдържанието на всяка. Поставете лостче за окачване на дрехи и монтирайте повече рафтчета.

 Идеи за подредба у дома

Използвайте за съхранение на част от своите вещи вътрешната част на вратите. Можете да монтирате кукички за аксесоари, а страхотна хрумка е да поставите мрежеста метална повърхност, върху която да окачвате с метални S образни куки аксесоари и бижута.


Ред в пералното

 Идеи за подредба у дома

Отделете поне компактна ниша в някое помещение за пералното. Поставете широк МДФ плот, за да съхранявате част от вещите, а и да използвате за гладене на някои по-малки дрешки. Върху стените можете да поставите рафтчета и кутии за препарати за пране, а под плота вместете перлнята и сушилнята.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, подредба на дома, полезни съвети

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg