фирми продукти
представяме
работа
 
8 интериора в жълто

Интериорите в жълто са свежи и оптимистични. Това е оттенъкът на радостта и щастието, който обособява атмосфера, изпълнена с топъл уют, с ведрост и оптимизъм. То може да варира от крем, през бежово и лимоново, но се комбинира страхотно с искрящо бяло, с оранжеви тонове и с кафяво, особено бежовите оттенъци. Ето няколко интериора в жълто.


Всекидневна стая в тон ванилово жълто


 8 интериора в жълто

В стаята са подбрани меки тонове на ванилово, бежово и керемидено червено. Комбинирани с бяло, те се трансформират в акценти за интериора на всекидневната стая. Стенире са решени в жълто, което меко контрастира с керемидено червените акценти. Обзавеждането е минимално, тъй като цветовете сами по себе си са аксесоар.


Кухня в бежово


 8 интериора в жълто

Просторна и светла, кухнята е обзаведена в светли тонове на бежово, жълто и кафяво. Стените са в бяло, а жълтото е използвано за аксесоарите върху кухненските шкафове и рафтчетата на стената. Бежовите акценти обособяват детайлно рамките на вратата и прозореца, както и вградената ниша с рафтчета.


Кухня в лимонови оттенъци

 8 интериора в жълто

Свежите жълти оттенъци на стените са комбинирани с бели шкафове, бяла маса за хранене с кръгла форма, абаносови плотове и тъмнокафяви столчета за хранене. Тъмните акценти контрастират върху жълтото и бялото, а комбинацията между светла маса и тъмни столчета обособява къта за хранене в кухнята.


Всекидневна стая в крем

 8 интериора в жълто

Всекидневната стая е обзаведена съвсем скромно, а бежовите стени придават мекота на атмосферата в помещението. Тапицерията на креслото и тапицираната табуретка координират с цвета на стените, а тъмнокафявата странична масичка създава мек контраст, но не се натрапва визуално в интериора. Белите фризове и картините върху стената са страхотен ненатрапчив детайл.


Спалня в крем и пурпурни оттенъци

 8 интериора в жълто

Спалнята е обзаведена помпозно, но и семпло. Луксозното дървено легло е комбинирано с дълга табуретка, със странична масичка, с лампа и картина в тъмнокафяво. Контрастът между кафявото и крема върху стените е подчертан от завивките и декоративните възглавници в наситени пурпурни тонове. Наситените оттенъци на леглото контрастират и със светлосивите пердета на прозореца.


Кухня в жълто, зелено и кафяво

 8 интериора в жълто

Стените на стаята контрастират с мекота на дървесните тонове на шкафовете. Зелените аксесоари са пиперлив акцент в интериора, но те не се натрапват на очите, тъй като са в една цветова схема с жълтото. Искрящо бялата повърхност на плотовете са страхотен начин да се отделят цветовете един от друг, без да им се поставя рязка граница.


Трапезария в бежово

 8 интериора в жълто

Двата бежови оттенка на стаята са отграничени чрез бели фризове и рамките на прозорците и вратата. Детайлите в помещението контрастират чрез тмнокафявия си тон, а изкусен акцент са пурпурните детайли врху масата за хранене. Те контрастират на неутралните тонове в интериора на стаята, но създават приятна за очите фокусна точка.


Детска стая в жълто и зелено

 8 интериора в жълто

Просторната стая е изпълнена със светлина, навлизаща от огромния прозорец. Стаята е обзаведена на два етажа и включва долна част с легло и работен сектор, комбинирана с горна част с шкафове и сектор за четене с рафтчета. Цитрусовото очарование на комбинацията между лайм и грейпфрут е омекотено чрез използването на много бяло. Стената зад леглото е в тъмнокафяво, което контрастира на цветната палитра на стаята. Всичко в нея е подредено така, че тя да изглежда просторна и спретната, но не скучна, а изпълнена с много свежест.


Източник: furnishism.com







Няма коментари


ключови думи
интериори в жълто, обзавеждане, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg