фирми продукти
представяме
работа
 
Креативни кухненски аксесоари

Не е задължително кухненската работа да е скучна и неприятна. Вижте няколко аксесоара, чрез които можете да трансформирате неприятните задължения в забавна дейност. Те са страхотни акценти за интериорите и добавят щипка цвят.


Резачка за зеленчуци

 Креативни кухненски аксесоари

Дело на дизайнера Стефано Джиованони, пластмасовата резачка е с метални ножове за нарязване на зеленина и зеленчуци. Тя е оформена като цветна чушка с бутон за задвижване на ножовете. С няколко движения можете да имате нарязани и накълцани съставки за салата, за ястие с месо или за супа. Не е необходимо да разполагате с достъп до електрическата мрежа, можете да вземете със себе си резачката и на пикник или на вилата. Тя е в свеж жълт цвят със зелено, с диаметър 11 сантиметра и височина 21 сантиметра.


Цитрус сокоизтисквачка

 Креативни кухненски аксесоари

 Креативни кухненски аксесоари

Цветната сокоизтисквачка е изработена от пластмаса и е оформена като човече мандарин. Шапката на човечето се използва за изстискване на сока от цитруси, а в главата му се събират соковете. Шапката се маха, за да се излее течността. Върху главата на човечето има чучурче, а краката са основата на поставката. Страхотен цветен акцент с функционалност за кухнята и трапезарията на дома. предлага се в три разцветки, вместимостта му е 0.6 л, а размерите са 16 х 20 сантиметра.


Поставка за клечки за зъби


 Креативни кухненски аксесоари

Създаден по дизайн на Андреа Бранци, този дървен аксесоар се използва за съхранение на дървените клечки за зъби. Металното човече с формата на атлет държи клечките, а нова клечка може да се извади чрез натискане на човечето надолу. Натиснете крачето и в ръката му ще се появи нова клечка за зъби. Аксесоарът е изработен от крушова дървесина и хромиран метал, с размери 12 х 8 х 10 сантиметра.


Кухненска фуния ‘Пинокио’

 Креативни кухненски аксесоари

Създаден по дизайн на Стефано Джиованони, забавният Пинокио е функционална кухненска фуния за течности. Носът на приказния герой е тръбичката на фунията, а долната й част е оцветена като личице на човече. Върху шапката на човечето има отвор за окачване на кухненската джаджа.


Поставка за кухненска хартия на рула

 Креативни кухненски аксесоари

Изработени от пластмаса, трите части на поставката са оцветени в ярки тонове. Основата е в зелено, цветът на тревата, пръчката е с формата на морков в оранжево, а зайчето е в жълто. Рулата с кухненска хартия се поставят върху морковчето. Фигурата на зайчето може да се наглася според размерите на хартията, като завъртите кръга в основата. Морковената поставка изглежда забавно и цветно. Тя е с размери 20 х 33 сантиметра на широчина и височина.


Купичка за рохки яйца с лъжичка

 Креативни кухненски аксесоари

Купичката е изработена от термоустойчива синтетична смола, в ярки разцветки. Тя е с формата на седнало човече с шапка. Главата на човечето е купичка за рохките яйца, а шапката му се маха и се използва като съд за сол. В ръката си човечето държи лъжица за ядене на яйцата. Височината на поставката е 11 сантиметра.


Купа за захар нар

 Креативни кухненски аксесоари

 Креативни кухненски аксесоари

Природата може да дойде и във Вашия дом чрез тази креативна купа за захар с формата на нар. Тя е от две части и е изработена от керамика. Боите са поставени ръчно, в ярки разцветки. Височината на съда е 7.5 сантиметра, а височината му заедно с дръжката е 8 сантиметра.


Комплект за подправки

 Креативни кухненски аксесоари

 Креативни кухненски аксесоари

Комплектът е изработен от термоустойчива пластмаса и е дело на дизайнера Румико Такеда. Той се състои от основа и три части, обагрени в наситени тонове на кафяво, зелено и оранжево. Формата пресъздава гора от дървета и див глиган. Дърветата са поставки за сол и пипер, а глиганът е поставка за клечки за зъби. Трите части са оборудвани с магнитни поставки, за да се съхраняват върху металната основа. Всяка от тях е ръчно изрисувана с бои и оформена като пейзаж. Размерите на цялата поставка са 15 х 9.5 х 10 сантиметра.


Източник: hivemodern.com







20 януари 2016 12:40 | отговор
От: comfort.bg
"Креативни кухненски аксесоари" е статия от рубриката ни "Полезно и интересно", в която поместваме идеи за интериора на дома, както и информация за иновативни продукти на чужди дизайнери. Статията само информира за новости в сферата на кухненските аксесоари, а не е публикувана тук с цел продажба - не предлагаме за продажба описаните в нея продукти и не знаем дали се продават у нас. Повече информация за тях можете да откриете на чуждия сайт, даден като източник в края на статията.
20 януари 2016 11:19 | Zapitvane
От: Todor Tunov
Bih iskal da razbera ot kade da zakupia postavka za kle4ki za zabi po dizain na andrea branci
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
кухненски аксесоари, креативен дизайн, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg