фирми продукти
представяме
работа
 
11 малки стаи за тийнейджъри - част 2

С възрастта на детето нараства и необходимостта да се поставят повече аксесоари и мебели в стаята. Ако помещението обаче не може да се разшири, трябва да решите как да вместите всички нови мебели в малкото пространство, за да могат да се използват пълноценно и да се създаде функционален интериор на тийнейджърската стая. Вижте няколко интериора, за да се вдъхновите за своето жилище.

Вижте още:
11 малки стаи за тийнейджъри - част 1


7. Стая на два етажа


 11 малки стаи за тийнейджъри - 2

Стаята е оформена Г-образно и включва гардероб, бюро и двуетажна система. Тя може да се използва като легло и като лежанка за четене. Прозорецът с щора осигурява светлина върху работния кът, а бежовите тонове се комбинират страхотно с приглушените оттенъци на оранжевото.


8. Малка стая с работен кът


 11 малки стаи за тийнейджъри - 2

Кътът за учене е обособен в едната половина на стаята, а зоната за почивка - в другата. Откъм прозореца е оформен работен сектор с бюро и шкаф с рафтчета до стената. От другата страна е оформена зона за сън. Двата сектора са вградени в шкаф до стената. За стаята са използвани тонове на бяло и зелено.


9. Стая на райета

 11 малки стаи за тийнейджъри - 2

Едната стена на стаята е декорирана с райета в бяло и кафяво, което я превръща в страхотен акцент и фокусна точка на малкото пространство. Работният сектор е оформен ъглово и включва бюро, стол и шкаф с рафтчета за книгите. Добавен е и отделен рафт върху раираната стена. Леглото е разположено до стената и може да се използва за сън и четене. Меките тонове на оранжевото, кафявото и бялото оформят страхотна комбинация, обляна от светлината, проникваща през прозореца на малката стая.


10. Стая в зелено


 11 малки стаи за тийнейджъри - 2

Бюрото е поставено върху метална подпора и шкафче, в което могат да се съхраняват част от вещите в помещението. На стената е монтирано зелено рафтче за книги и аксесоари. Стената с прозореца е боядисана в зелено и е своеобразен цветови акцент в стаята. Леглото е разположено нависоко, а ъглово е поставена кушетка под прозореца, която може да се използва за четене. Зелените оттенъци са комбинирани с бяло и бежово, използвани за стените, обзавеждането и настилката.


11. Стая в оранжево


 11 малки стаи за тийнейджъри - 2

Обляна в светлина, навлизаща през прозореца, стаята е боядисана в пастелни бежови тонове, които са комбинирани с акценти в бяло и оранжево. Ъгловата система на работния сектор включва бюро със стол, шкаф с врати и чекмеджета, както и няколко рафтчета. Върху стените са поставени допълнителни рафтове за книги и рамкирани картини. Светлината от прозореца се контролира от полупрозрачна щора. На отсрещната страна на стаята е разположено леглото, поставено нависоко. Под него системата включва чекмеджета за вещите. То може да се използва за сън, за сядане и за четене.


Източник: furnishism.com







Няма коментари


ключови думи
стаи за тийнейджъри, интериор, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg