фирми продукти
представяме
работа
 
9 креативни поставки за вино

Съхранявайте бутилките вино в дома си с изящество и щипка очарование. Тези поставки за вино са нестандартни и са страхотен акцент за интериорите на всекидневната стая, трапезарията и кухнята.


1. Робот за винени бутилки


 9 креативни поставки за вино

За онези, които харесват роботите, тази поставка за винени шишета може да се окаже страхотен акцент за интериорите. Тя се състои от две плоскости с по четири отвора, в които се поставят бутилките, а върху плоскостите са завинтени ръцете и главата на робота. Може да се добавят мустаци за необичен шик.


2. Червена буква W


 9 креативни поставки за вино

Дървената поставка за вино в бутилки е изработена във формата на буквата W. Тя може да се постави върху масата или шкафа, за да се съхраняват бутилките на ръка разстояние. Върху нея могат да се поставят до 11 бутилки. Поставката е с дължина 55 сантиметра и височина 28 сантиметра.


3. Метал и дървесина

 9 креативни поставки за вино

Дело на дизайнера Нийл Коен, поставката е истинско произведение на дизайнерското изкуство. Тя се състои от две извити повърхности, от метал и от дървесина, поставени една върху друга. Бутилките с вино се поставят в отворите на дървената повърхност и се захващат само за стеснената част.


4. Висящи поставки за вино


 9 креативни поставки за вино

Креативните аксесоари за бутилки са дело на Едгар Наваро. Те са част от цяла колекция, която представя аксесоари, изградени от ‘килийки’, наподобяващи пчелна пита. Поставени една до друга те изграждат цялостна система за съхранение на бутилки, която изглежда креативно и необичайно. Поставките могат да се окачат над масата или кухненския остров, на височина, удобна за достигане.


5. Вертикални метални поставки


 9 креативни поставки за вино

Компанията Iron Design създава вертикална поставка от стомана, която сякаш е изградена на базата на формата на бутилките с вино. Системата може да съхранява до половин каса вино, като шишетата се поставят в обособените ‘джобчета’.


6. Поставка за вино кактус

 9 креативни поставки за вино

Необичаен кактусов акцент в наситен тон, който освен ефектен е и функционален. Аксесоарът с формата на кактус изглежда ефектно, поставен върху масата или на бюфета. Той се състои от две огледални повърхности, а бутилките с вино се поставят между израстъците на кактуса. Поставката изглежда страхотно и за подарък за празнични поводи.


7. Поставка от метал


 9 креативни поставки за вино

Върху металната поставка можете да поставите до осем бутилки с вино. Бутилките могат да се захванат отляво или отдясно, само върху стеснените им горни части.


8. Поставка кон

 9 креативни поставки за вино

Двете огледални повърхности на аксесоара са изрязани с формата на кон, а отворите за шишетата са обособени върху вътрешната част. Скулптурната поставка съхранява до шест бутилки с вино, но може да се използва и за всякакви други напитки в шишета. Поставката може да се използва в кухнята или в трапезарията, където изглежда страхотно, поставена на шкафа.


9. Поставка Айфелова кула

 9 креативни поставки за вино

Произведение на изкуството и функционална поставка за бутилки с вино. Аксесоарът е изработен от метал и наподобява прочутия парижки и френски символ. Съхранява до половин дузина бутилки с бяло или червено вино.


Източник: oddee.com







Няма коментари


ключови думи
поставки за вино, аксесоари, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg