фирми продукти
представяме
работа
 
11 малки стаи за тийнейджъри

С възрастта на детето нараства и необходимостта да се поставят повече аксесоари и мебели в стаята. Ако помещението обаче не може да се разшири, трябва да решите как да вместите всички нови мебели в малкото пространство, за да могат да се използват пълноценно и да се създаде функционален интериор на тийнейджърската стая. Вижте няколко интериора, за да се вдъхновите за своето жилище.


1. Стая в бяло и червено


 11 малки стаи за тийнейджъри

Макар да е сравнително тясна, стаята побира гардероб с три вратички, шкаф с рафтчета и вратичка, и вградено бюро в шкафа. Под бюрото е поставено шкафче с чекмеджета за аксесоарите и учебните материали. Бюрото е под прозореца, който осигурява достатъчно светлина в стаята. Леглото е вградено в огромен шкаф до стената и през деня може да се използва за сядане и четене.


2. Стая в неутрални тонове

 11 малки стаи за тийнейджъри

Огромният прозорец осигурява светлина в стаята, а ролетните щори контролират светлината през деня и вечерта. Обзавеждането се състои от малко бюро за учене и писане, над което са поставени стенни рафтове за аксесоари. Върху другата стена са поставени две шкафчета, единият отгоре, а другият отдолу. Горният шкаф съхранява дрехи и аксесоари, а долният се използва за сън и сядане, за четене и отмора. В чекмеджетата на долното шкафче могат да се съхраняват част от вещите. Неутралните бежови тонове в комбинация с охра и бяло са страхотен акцент в малкото помещение.


3. Светла стая в бежово и кафяво


 11 малки стаи за тийнейджъри

Стаята не е много голяма, но е с висок таван, което създава илюзията за повече простор. Светлината от прозореца подсилва този ефект. Стените са решени в сиво-кафяви тонове, които се комбинират страхотно с дървесните оттенъци на обзавеждането. То се състои от вградено в шкафче бюро, комбинирано с няколко чекмеджета и отделение с вратичка. Над бюрото са монтирани кутийки за рафтчета върху стените. Леглото е вградено в цялостна система от гардероб с чекмеджета. Малкото прозорче е с ролетна щора, която осигурява уединение, но не блокира светлината отвън.


4. Стая в пурпурно


 11 малки стаи за тийнейджъри

Стаята е с неправилна форма и е обзаведена с меки момичешки тонове на бежово и пурпурно, с цвят на захарен памук. Стените са с раирани тапети, а обзавеждането е от дървесина. Малкият прозорец е с римска щора в пурпурен тон, която пропуска светлината. В обзавеждането са включени шкафче, а над него са поставени стенни кутийки за книги и аксесоари. Леглото е вградено на горното ниво на система от шкафове и чекмеджета. На долното ниво е поставена мека седалка под прозореца, върху която може да се чете и лежи.


5. Стая в бяло и синьо

 11 малки стаи за тийнейджъри

Стаята е светла и изглежда просторна заради подбраните светли тонове. Сините акценти подчертават интериора и разчупват визията на помещението. До прозореца е поставено семпло работно бюро и стол за сядане. Леглото е част от мебел с чекмеджета, до която е разположен плот с настолна лампа. През деня леглото може да се използва за четене и лежане. Над бюрото са поставени две кутийки за рафтчета, монтирани върху стените.


6. Стая в червено, бяло и тъмнокафяво

 11 малки стаи за тийнейджъри

Обзаведена само с няколко шкафчета, работно бюро и легло с вградени чекмеджета, тийнейджърската стая комбинира тъмночервено, бяло и тъмнокафяво. Мебелите са поставени до стените на стаята, което обособява достатъчно пространство между тях за движение. За да не се получи претрупаност в помещението, повечето от вещите се съхраняват в шкафчетата. Мебелите са с няколко функции, за да не се разхищава пространството в стаята.

Очаквайте продължение...



Източник: furnishism.com







Няма коментари


ключови думи
стаи за тийнейджъри, интериор, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg