фирми продукти
представяме
работа
 
Невероятна вила на остров Сейнт Бартс

Карибският остров Сейнт Бартс привлича множество известни и богати хора от цял свят. Невероятната природа и лазурните брегове на Атлантика са само част от причините на острова да създаде дом модният фотограф Wolfgang Ludes и неговата съпруга Антония. Двамата работят с архитекта Johannes Zingerle.

 Невероятна вила на остров Сейнт Бартс


* Вилата с четири спални стаи е разположена на една от най-високите точки на острова. В двора на сградата има басейн, заобиколен от сянката на палми. Гледката е насочена в посока на един от заливите, а в далечината се виждат съседни острови.

 Невероятна вила на остров Сейнт Бартс


* Просторното помещение на всекидневната стая е окъпано от светлина. Интериорът е изграден на основата на неутрални разцветки, бяло, кафяво и бежово. Високите тавани с изградени от греди в натурален тон, а белите стени са страхотен фон за тъмнокафявите рамки на прозорците. Стаята не е препълнена с обзавеждане, а подът от травертин е оставен открит.

 Невероятна вила на остров Сейнт Бартс


* Трапезарията е полуотворена в посока на закритата веранда навън. Таванът е изграден от греди и е със скосени повърхности. Двата тавански вентилатора се грижат за прохладата в трапезарията, която е в съседство с всекидневната стая. Огромната дървена маса и столове са основна фокусна точка в обзавеждането.

 Невероятна вила на остров Сейнт Бартс


* Кухненският остров е от венге дървесина и изглежда много стилно и стабилно. Страничните кухненски плотове са от гранитен материал. Кухненският сектор не е отделен от трапезарията, а е сгушен в едната част на стаята.

 Невероятна вила на остров Сейнт Бартс


* Дървената ламперия е от венге дървесина и обхваща няколко помещения. Стълбите водят до обособената спалня. Изработеното по поръчка легло е с памучен балдахин е с висока горна част. Обзавеждането се състои само от най-необходимото, а подът е оставен открит.

 Невероятна вила на остров Сейнт Бартс


* Вътрешната стая за отмора е с врати в посока на двора. Върху стената е поставена огромна фотография, която наподобява огромен прозорец с невероятна гледка към зеленината навън. Обзавеждането включва диван, кресло с табуретка и няколко странични маси.

 Невероятна вила на остров Сейнт Бартс


* Секторът за душ в основната спалня е с остъклена стена, през която се вижда зеленината в дворчето навън. Банята е обзаведена функционално, но не твърде претрупано и луксозно. Секторът е с облицовка от балинезийски камък и под от травертин, както в повечето помещения на вилата.

 Невероятна вила на остров Сейнт Бартс


* Банята в една от гостните стаи е с интересна гледка над мивката. Прозорецът е насочен към скалите на хълма и наподобява снимка, поставена върху стените на стаята. Банята е уединена и изглежда като стая на открито.

 Невероятна вила на остров Сейнт Бартс

Източник: architecturaldigest.com







18 февруари 2012 16:19 | мнение
От: Ангел
Много ми харесва - архитекта се е справил отлично
10 февруари 2012 16:40 | -
От: Петров
В архитектурата най-важното нещо е пространството със своите пропорции. Те не са уцелени. Цветовото решение в интериора също не ми допада.
9 февруари 2012 12:03 | мнение
От: Огнян
Нищо особено. Природата е уникална в случая.
8 февруари 2012 18:42 | мнение
От: Ася Касабова
Интериор предлазполагащ към "мързеливи" прекрасни мигове. Лъха спокойствие и отмора, а връзката с красивата градина е постигната чрез големите прозорци-витрини: сякаш си навън, сред природата.
7 февруари 2012 15:51 | мнение
От: Димитрова
Ако имах възможност да имам вила на такова място, бих използвала много по-живи цветове, вместо тези тъмно кафяви цветове.Освен това, бих сложила на всяко свободно място цветя.На това място растенията са много красиви.
1 ]
5 резултата в 1 страница


ключови думи
архитектура, интериор, дизайн, вила

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg