фирми продукти
представяме
работа
 
6 практични помощника за дома - 5

Днес на пазара можете да видите всякакви джаджи и практични аксесоари за дома, които улесняват работата в кухнята, почистването, грижата за дома, дори храненето. Те са креативни, семпли и много функционални, сякаш решението на всекидневните проблеми никога не е било толкова лесно. Вижте още няколко практични аксесоари, които ще Ви помогнат в забързаното ежедневие

Вижте още тук


1. Сушилня за дрехи за прозореца


 6 практични помощника за дома - 5

Захванете сушилнята за прозореца чрез вакуумните накрайници. Разтворете в желаната позиция и окачете дрехите си. Аксесоарът е практичен за студените дни, в които искате да прострете мокрите дрехи вътре в стаите. Той не заема твърде много пространство и може да се съхранява в гардероба, ако не се използва. Можете да го използвате и за съхранение на чистите дрехи, които искате да облечете на следващия ден, за да са Ви под ръка на следващата сутрин.


2. Джаджа за носене на няколко чанти

 6 практични помощника за дома - 5

Тази джаджа от пластмаса може да се носи в дамската чанта. С нея можете да носите пазарските чанти от магазина с една ръка. Върху дръжката има окачалки за три чантички, които могат да се носят с едната ръка, докато с другата държите дамската си чанта или ключовете за колата. Джаджата разпределя масата на всяка чанта равномерно, за да не се преплетат и да не тежат толкова много.


3. Капачка за чай


 6 практични помощника за дома - 5

Този практичен силиконов аксесоар може да се носи в чантата, за да разполагате с него навсякъде. Той се използва за запарване на чай. Има обособен прорез за поставяне на пакетчетата с чай и можете да го поставите върху чашата с гореща вода, за да запарите чая, а като извадите пакетчето, можете да го поставите върху обърнатата капачка върху масата.


4. Резачка за ананас

 6 практични помощника за дома - 5

Ако сте от хората, които обичат да похапват ананаси, но мразят да отстраняват кората и да режат месото на парчета, тази джаджа е за Вас. Резачката е с две функции – отстранява кората и нарязва на парчета, и отстранява твърдата сърцевина на ананаса с няколко движения. За секунди разполагате с готови за хапване парчета плод. Може да се използва и за други плодове.


5. Безопасна крушка за пестене на енергия

 6 практични помощника за дома - 5

Знаем за ползата от флуоресцентните лампи и за това как те спестяват енергия. Но учените предупреждават за рискове за здравето заради съдържанието на живак. Тези токсични съставки могат да попаднат в организма и да го увредят. Рисковете са особено големи, ако лампата се счупи. Тази крушка включва защитна стъклена повърхност, която предпазва от повреждане.


6. Микрофибърен парцал с телче


 6 практични помощника за дома - 5

Лесни за употреба, кърпите от микрофибър могат да се използват за почистване на повърхности у дома даже без употреба на почистващи средства. Те попиват страхотно и осигуряват гланц на повърхностите. Тъканта съхне бързо и може да се използва многократно. Тази микрофибърна кърпа разполага и с друго преимущество, тъй като включва метално телче, с което можете да премахвате упорити петна, мръсотия и нагаряния върху съдовете в кухнята.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, практични аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg