фирми продукти
представяме
работа
 
5 бързи филцови проекта за празничните интериори

Ако досега не сте успели да се погрижите за празничното настроение в своя дом, вижте няколко лесни проекта. Използвайте дните до новогодишния празник, за да изработите няколко аксесоара, които можете да използвате и за ежедневните интериори.


1. Водна капка

Семпла и цветна, тази форма е изработена от няколко ивици цветен филц, изрязани с вълнообразни ножици. Можете да ги използвате в интериорите като цветен акцент и да ги окачите за конец върху основа.

5 бързи филцови проекта за празничните интериори

1. Използвайте ножиците, за да изрежете ивици цветен филц с еднаква широчина и различни дължини. Показаните на изображението са широки 13 милиметра и са с дължини 12, 15 и 21 сантиметра. Вие можете да изработите аксесоар с различен брой части.
2. Захванете двата края на най-малката ивица и я залепете с малко лепило. Върху нея захванете втора ивица и залепете краищата с лепило. Залепете и третата ивица цветен филц и оставете лепилото да изсъхне.
3. Завържете конец за окачване.


2. Розетка

Комбинирайте два оттенъка цветен филц и включете сърцевина от бял филц в този аксесоар. Нестандартната розетка е страхотен акцент на интериорите.

5 бързи филцови проекта за празничните интериори

1. Изрежете четири парчета цветен филц с ширина 2-3 сантиметра и дължина 23 сантиметра. Залепете двата края на ивиците с лепило за тъкани.
2. Изрежете от цветен филц две снежинки и две кръгчета от бял филц.
3. Формирайте розетката. Захванете ивиците и поставете залепените ръбчета от долната страна. Залепете ги една към друга с лепило за тъкани.
4. Залепете от двете страни снежинките и акцентите в бяло.
5. Завържете конец за окачване.


3. Коледна звезда

Известните празнични растения могат да се използват навсякъде из интериорите. Използвайте цветен бял и червен филц, за да ги оформите.

5 бързи филцови проекта за празничните интериори

1. Използвайте мотивите и ги оразмерете, принтирайте и изрежете.
2. Използвайте изрязаните хартиени макети, за да изрежете детайлите от филца. За всяка коледна звезда трябва да изрежете по пет малки и по пет големи листа.
3. Захванете широката част на всяко листо и зашийте с игла и конец. Долните части можете да оставите незашити.
4. Залепете големите листа едно за друго или ги зашийте с игла и конец. Върху тях залепете малките листенца.
5. В центъра на акцентите залепете по пет кръгчета цветен филц. Зашийте окачалка от конци или залепете в интериорите.

5 бързи филцови проекта за празничните интериори


5 бързи филцови проекта за празничните интериори

4. Дръвче


Залепете семпло дърво върху цветна основа. Използвайте върху окачалка.

5 бързи филцови проекта за празничните интериори

1. Принтирайте мотивите и изрежете от цветен филц.
2. Изрежете две кръгчета от цветни парччета филц, едното с оформен ръб с вълнообразни ножици, който да се вижда. Залепете ги едно върху друго.
3. Залепете детайлите на дървото върху основата с лепило за тъкани и изчакайте да изсъхне. Поставете всеки детайл така, че леко да препокрива другите.
4. Залепете конец за окачване в задната част на основата.

5 бързи филцови проекта за празничните интериори


5. Ментов бонбон


Цветен и нетрадиционен аксесоар, който можете да използвате върху окачалка или като отделен акцент. Използвайте текстил в две разцветки и оформете желаните размери на аксесоара.

5 бързи филцови проекта за празничните интериори

1. Използвайте матрицата, за да изрежете четири кръга, два от бял и два от червен филц. Червените акценти изрежете със спираловиден дизайн.
2. Залепете двете червени части върху цвете бели, използвайте лепило за текстил и изчакайте лепилото да изсъхне.
3. Пришийте по ръбчетата на ръка или машинно двете бели кръгчета. Оставете малък отвор за пълнежа. Поставете малко памук или вълна и пришийте на ръка.
4. Комбинирайте с празнична цветна панделка. Пришийте окачалка.

5 бързи филцови проекта за празничните интериори


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
празнични интериори, идеи за интериор, филцови проекти

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg