фирми продукти
представяме
работа
 
13 забавни проекта със снежни човеци - 2

Подходящи не само за коледните и новогодишни празници, тези аксесоари със снежни човеци могат да се използват в интериорите и в ежедневието. Те са много ефектен начин да създадете празнична атмосфера в стаите, ако досега не сте успели да се погрижите за празничното настроение в своя дом. Вижте няколко интересни идейки за аксесоари със снежни човеци

13 забавни проекта със снежни човеци - 1


8. Снежни човечета на шкафовете

13 забавни проекта със снежни човеци - 2

Трансформирайте обикновените шкафове в празнични акценти, като превърнете кръглите дръжки в снежни човеци или ги замените с ефектни аксесоари. Нанесете върху дръжките бяла акрилна боя и я оставете да изсъхне. С четка оформете очите, устата и носа. Завържете ивица цветна тъкан около дръжката, за да изглежда като шалче за снежните човечета.


9. Гирлянда от хартия

13 забавни проекта със снежни човеци - 2

Изработете този празничен гирлянд от обикновена бяла или цветна хартия. поставете гирляндите върху камината, по прозорците и над вратите. Изрежете дълга ивица хартия или залепете няколко парчета, за да оформите по-дълго парче. Прегънете на хармоника със сектори с широчина, която е съобразена с широчината на фигурката. Изрежете с ножици по ръбовете, като оставите неизрязани само секторите на ръцете, които са свързващо звено между мотивите. Можете да напръскате с лепило и да залепите върху хартията цветен брокат.

13 забавни проекта със снежни човеци - 2


10. Кутии за храна

13 забавни проекта със снежни човеци - 2

Кръглите метални кутии за обяд, за продукти и подправки са страхотна основа за оформянето на цветен акцент. Оформете с четка и бои за метал уста, очи и нос като оранжев морков. Оставете да изсъхнат и завържете цветно шалче около кутията.


11. Карфици със снежни човечета от филц

13 забавни проекта със снежни човеци - 2

С тези празнични карфици или безопасни игли можете да комбинирате опаковки за подаръци, одеала, акценти в интериорите. Изрежете кръгче от филц или друга тъкан, обкантете ръбовете с конец и игла за бродерия и оставете настрани. Изрежете от бял филц снежен човек и от цветен филц детайли за основата. Пришийте или залепете с лепило за текстил фигурата върху кръгчетата, а върху нея оформете детайлите и изработете от конци нос, очи и копчета на тялото.


12. Аксесоар от кутии за подаръци

13 забавни проекта със снежни човеци - 2

Изберете няколко кръгли картонени кутийки в три размера и ги поставете една върху друга. С цветни бои оформете главата на снежния човек, с нос, уста и очи, както и цветен шал. В долната част можете да обособите снежен пейзаж с елхички и преспи, както и да залепите две големи копчета. Върху най-горната кутия можете да поставите шапка и да използвате аксесоара върху празничната маса или страничната масичка в интериорите.


13. Празнични купи

13 забавни проекта със снежни човеци - 2

Използвайте за основа бели керамични купи с различни размери. С бои за порцелан обособете цветни мотиви върху външните повърхности на купите, като използвате различни размери на мотивите. Оформете заснежени дървета, снежни преспи и снежни човеци. Можете да оформите защитен слой върху картинките, за да ги предпазите от излющване и обезцветяване.

13 забавни проекта със снежни човеци - 2

13 забавни проекта със снежни човеци - 2


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
забавни проекти, снежни човеци, празнична декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg