фирми продукти
представяме
работа
 
13 забавни проекта със снежни човеци

Подходящи не само за коледните и новогодишни празници, тези аксесоари със снежни човеци могат да се използват в интериорите и в ежедневието. Те са много ефектен начин да създадете празнична атмосфера в стаите, ако досега не сте успели да се погрижите за празничното настроение в своя дом. Вижте няколко интересни идейки за аксесоари със снежни човеци.


1. Снежен човек от сфери

 13 забавни проекта със снежни човеци

Поставете чиния върху страничната масичка и поставете в нея изкуствен сняг. Изработете снежно човече от две топки за елха или можете да използвате закупен от магазина снежен човек. Добавете няколко детайла, като ръкавички, шал, ушанки, мъниста и метални звънчета, като ги залепите с малко силиконово лепило върху основата. Можете да използвате и сфери от папие маше, които да обработите с бяла боя. Можете да поставите върху чинията акценти – борчета или шишарки. Позиционирайте снежния човек върху чинията и поставете отгоре стъклен похлупак за торти.


2. Празнично кафе

 13 забавни проекта със снежни човеци

Пийте кафето или чая си с тези практични текстилни захватки. Можете да ги изработите от ластични текстилни ивици или да използвате ръкави от стари дрешки. Върху ивиците можете да пришиете снежинки от цветна тъкан, копчета и мъниста. Оформете снежен човек от две бели копчета – малко и голямо, като ги зашиете или залепите, и добавите ивица от червен текстил за шал. Захватките създават настроение и предпазват ръцете от горещите напитки.


3. Снежно човече от помпончета


 13 забавни проекта със снежни човеци

Използвайте три помпона в различен размер, за да изработите това симпатично снежно човече. Залепете ги едно върху друго с градиращ размер. Залепете всеки детайл върху основата. Залепете човечето върху филцови кръгове с различни размери и поставете върху страничната масичка. Вижте подробности за този проект тук.


4. Сфера с рисунка

 13 забавни проекта със снежни човеци

Обикновената топка за елха може да се трансформира в изрисувана сфера, като използвате акрилни бои. Изрисувайте снежен човек, дръвчета, сняг и снежинки. Оставете боите да изсъхнат и нанесете слой безцветен лак, за да не се лющи боята. Окачете в стаите или завържете с ивица тъкан за стол или върху стената. Комбинирайте няколко сфери, за да изглеждат те като част от празнична картина.


5. Купа с пуловер

 13 забавни проекта със снежни човеци

Обикновената стъклена купичка можете да оформите като снежен човек. Поставете я в изрязано парче от стара дреха с ластичен ръб и залепете нос от цветна тъкан. За очи и уста пришийте копчета. Завържете обикновен шал в долната част на купичката. Вътре в нея поставете бонбони или потпури.


6. Аксесоар за празничната маса

 13 забавни проекта със снежни човеци

Върху парче картон залепете цветна хартия, цветни копчета и картонени букви, за да изпишете весело пожелание. Това тук означава ‘бъди жизнерадостен’. Залепете парче еластична пластмаса, огъната като арка, върху основата от картон. За парчето залепете филцов снежен човек, с изрисувани уста, очи и нос, и с червен шал на врата. Поставете картичката върху страничната масичка, изработете цветен кант и облегнете върху купа с празнични акценти.


7. Снежен човек от макари

 13 забавни проекта със снежни човеци

Използвайте шивашки аксесоари, за да изработите това ефектно снежно човече. Използвайте три макари с канап и макара с конец, както и мъниста и копчета. Използвайте топъл силикон, за да залепите макарите една върху друга в градация. Върху макарите залепете със силикон копчетата и мънистата. Завършете дантела за шалче на ефектния аксесоар.

Очаквайте продължение...



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
забавни проекти, снежни човеци, празнична декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg