фирми продукти
представяме
работа
 
Дънкови щампи

Използвайте стари дънки или дънкови аксесоари, които искате да изхвърлите, за оформяне на лесни за употреба щампи. Щампите можете да използвате за акценти върху стените, върху шкафовете и върху опаковките за празничните подаръци. За оформянето на щампите се използват широките дънкови ръбове на тъканите.

Дънкови щампи

Какво Ви е необходимо:
парчета от стари дънки или дънкови аксесоари, ножици, карфици, боя – за тъкани или акрилна, спрямо повърхностите, които искате да щамповате с бои

Как да ги направите:

1. Използвайте парчета от дънковия текстил с ръбове. Изрежете сектора по ръба, като оставите част от тъканта, за да оформите захватка. Започнете да навивате тъканта на руло, като оформите желаните размери, в зависимост от размерите на желаните щампи. Можете да оформите няколко рула с различни размери и различна стегнатост на намотката.

Дънкови щампи

2. Потупайте намотката, за да оформите плоска повърхност. Това е важно, тъй като в противен случай няма да се щамповат всички части на спиралата.

Дънкови щампи

3. Използвайте карфица, за да застопорите всяка намотка с желаната стегнатост. Можете и да зашиете всеки детайл с игла и конец, за да постигнете по-стабилен резултат и да Ви е по-удобно по време на щамповането върху повърхностите.

Дънкови щампи

4. Можете да оформите намотките като елипса, като кръг спирала, като триъгълник. Ако не е стабилна, пришийте я на няколко места с игла и конец, за да я задържите в желаната форма.

Дънкови щампи

5. Щамповайте желаните повърхности – хартия, шперплат, текстил. Използвайте подходяща боя. Потопете ръбовете на дънковата навивка в боя, притиснете върху повърхностите и изчакайте да изсъхне. Можете да тествате предварително щампите върху парче картон и да изпробвате разнообразни нива на натиск.

Дънкови щампи

Ако опаковате празничните подаръци, можете да оформите цветните щампи върху хартията преди да я използвате за опаковане или след като сте оформили подаръка. Можете да комбинирате няколко цвята и размера щампи. Щамповъчните навивки можете да измиете със сапун и да използвате многократно, след като изсъхнат.

Дънкови щампи


Източник: craftingagreenworld.com







Няма коментари


ключови думи
дънкови аксесоари, щампи, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg