фирми продукти
представяме
работа
 
11 забавни аксесоара за кухнята

Готвенето и задълженията в кухнята не е необходимо да са неприятни. Скучните задължения могат да се окажат много по-забавни, ако разполагате с някои от тези забавни аксесоари за кухнята. Те са страхотни акценти за кухненските шкафове и са забавен начин да готвите и консумирате храни и напитки.


1. Печат за курабии

11 забавни аксесоара за кухнята

За да обозначите сладкишите, които сте изпекли у дома от тези, които се купуват от магазина, този печат за сладки е страхотна възможност да оформите домашни вкусотии. Той е от гума и щампова тестото с надпис Home Made, което означава ‘домашно приготвени’. Оформете топчета от тестото и използвайте печата, за да ги сплескате и надпишете, а след изпичането надписите се втвърдяват.


2. Дървена лъжица за сервиране на спагети

11 забавни аксесоара за кухнята

Тази дървена лъжица е изработена с форма, която захваща по-добре спагетите и не им позволява да се изплъзват, докато ги сервирате. Отворите в долната час на прибора отцеждат соса и течностите, а зъбите загребват съдържанието. Дръжката на лъжицата е оформена като навити на макара спагети, което добавя интерес в дизайна на кухненския аксесоар.


3. Резец за пици

11 забавни аксесоара за кухнята

Вместо да се мъчите с неособено остри ножове за рязане на пици, вижте тази функционална резачка. Тя е с кръгла форма и реже пицата чрез завъртане на кръглия режещ диск. Режещата част се отделя от дръжката практично и безопасно, а захватката е стабилна, за да се приложи натиск върху приспособлението, докато се разрязва пицата. Можете да нарежете всякакви тестени храни с подходяща дебелина, а парчетата ще изглеждат като извадени от ресторантско меню.


4. Двойна чаша за кафе

11 забавни аксесоара за кухнята

Тази ефектна чаша всъщност е един съд, но дизайнът й провокира илюзията, че са поставени две чаши за кафе една върху друга. Можете да използвате която пожелаете от двете дръжки и да привлечете погледите на гостите или колегите си в офиса, докато отпивате от горещата напитка.


5. Куп чаши

11 забавни аксесоара за кухнята

Върху моделът, имитация на две чаши за кафе една върху друга, е ‘поставена’ трета чаша, извъртяна настрани, така че дръжката се пада от другата страна. Този съд е с по-голяма вместимост за желаните напитки и е още по-ефектен като модел. Чашата е интересен акцент за кухнята и офиса, даже ако не я използвате редовно.


6. Безопасна дръжка банан

11 забавни аксесоара за кухнята

Осигурете си безопасност по време на готвене и удобен захват. Тази термоустойчива дръжка пасва на стандартните дръжки на тиганите и е интересен акцент. Тя е оформена като срязан банан и е практичен помощник в кухнята.


7. Държач за кухненски кърпи с формата на куче

11 забавни аксесоара за кухнята

Малко цинична и много забавна закачалка за кухненските кърпи, с които почиствате масата за хранене и кухненските плотове. Тя е оформена като задните части на куче и включва кръг с прорези, в които се промушват тъканите. Поставянето и издърпването стават с едно движение.


8. Държач за кухненски кърпи с формата на котка


11 забавни аксесоара за кухнята

Поставка за кухненските кърпи с формата на котешки задници, която се монтира върху кухненските шкафове, вратичката на килера или стените. Кръгът с прорезите е гъвкав и поема кърпите с едно движение на пръста. Забавен аксесоар, който със сигурност ще предизвика много усмивки.


9. Чиния за масло


11 забавни аксесоара за кухнята

Порцеланова чинийка за масло с капак, който запазва свежестта на маслото. Капачето е оформено като статуя на Буда и редуцира втвърдяването, тъй като ограничава навлизането на въздух. Независимо дали се ползва по предназначение или не, чинийката е оригинален аксесоар за кухнята.


10. Купа за закуски

11 забавни аксесоара за кухнята

Ако не можете да си представите закуската без зърнен продукт с малко мляко, тази купа от порцелан е страхотно попадение. Тя е оригинално оформена от едната страна така, сякаш мляко се разплисква от падащото в течността съдържание. Застиналите в тази позиция капки са много нестандартно решение за кухнята, забавни за големи и за малки.


11. Таймер фунийка със сладолед


11 забавни аксесоара за кухнята

За хората, които все забравят тенджерите на котлона и извират водата, този таймер е практичен акцент за кухнята с приложима функция. Той е оформен като фунийка с яркорозов сладолед и може да се навива да осигури звуков сигнал от 1 до 55 минути, като по този начин намалява рисковете да прегорите отново манджата.

Източник: perpetualkid.com







19 януари 2012 15:54 | Готини работи
От: Dacota
Тарикатски дреболии...!Който се е сетил-Браво!!!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
аксесоари за кухня, аксесоари, кухня

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg