фирми продукти
представяме
работа
 
10 празнични фигури на Дядо Коледа

Забравете за старите и опърпани фигурки на Дядо Мраз и Снежанка, които поставяхме под коледното дърво. Съвременните коледни фигури са бляскави, ефектни и луксозни, те могат да се поставят не само под елхата, но и като отделни акценти за празника. Вижте няколко луксозни фигури на брадатия старец, които са страхотен празничен акцент.


1. Кристална фигура


 10 празнични фигури на Дядо Коледа

Кристалната фигура на белобрадия старец е изработена от кристал и е ръчно оцветена. Тя е поставена върху основа от дървесина и включва снежна сценка с къщички, дървета и шейната на Дядо Коледа, както и замръзнала река под мост. Голямата фигура държи фенер, който свети в тъмното и се движи. Чрез бутонче шейната започва да се движи в кръг.


2. Дядо Коледа с шейна

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

Викторианска фигура на стареца е поставена върху шейна, а общите им размери са 38 х 20 х 40 сантиметра. Изработена е от синтетична смола и текстил. Акценти са захаросаните плодчета, залепени по шейната. Можете да добавите няколко фигури на северни елени пред шейната, за да създадете снежна сценка, заобиколена от изкуствен сняг и елхи.


3. Дядо Коледа с бебето Иисус

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

Фигурата на Дядо Коледа, коленичил пред малкия Иисус, е изработена от синтетична смола. Изработката и оцветяването са ръчни.


4. Фигура със звук и LED

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

Фигурата на Дядо Коледа е в блестящи цветове, тонове на синьо, сребристо и златисто. Основата е от дървесина, а върху нея са изработени къщи сред заснежена селска сцена. Ръчно изработена и ръчно обагрена, тя включва прецизно изрязани с лазер снежинки и леден пейзаж в полата на белобрадия засмян старец. Златистите и сребристи тонове създават празничност, а включените LED лампички и празнични звуци допълват коледния акцент.


5. Весела Дисни фигура

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

С веселите герои на Уолт Дисни, този акцент в ярки багри създава коледно настроение. Фигурата включва белобрадия старец, торба с подаръци и коледно дърво, весели играчки и празнично влакче върху кръгла основа. Изработена от синтетичен материал и ръчно обагрена с винтидж тонове, фигурата е страхотен подарък за малки и големи.


6. Фигура с лампа


 10 празнични фигури на Дядо Коледа

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

Бляскава и празнична, фигурата на Дядо Коледа е решена основно в бяло. Тя пресъздава архаичния образ на веселия старец, Свети Николай, който държи запален фенер в ръка. Старецът държи коледно дърво, покрито със сняг и куп играчки, а върху дългото бяло палто са подредени заснежени сцени с хора и дървета, обкантени с имитация на кожа.


7. Четящ Дядо Коледа

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

Фигурата на стареца е в седнала позиция, с книга в ръка, до зелено коледно дърво. Изработена от изкуствен материал, ръчно оцветена и с акценти от имитация на кожа, фигурата е страхотна фокусна точка за празничните интериори. До белобрадия старец има чаша с мляко и чинийка с вкусотии, а зад него е поставена ефектна рисувана картина. Тези акценти създават уют и празнично настроение.


8. Музикален Дядо Коледа

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

Весело локомотивче с играчки и засмян белобрад старец, с размери 19 х 28 х 8 сантиметра. Фигурата се движи чрез навиващ механизъм и е изработена от дървесина и синтетична смола.


9. Порцеланова фигура

 10 празнични фигури на Дядо Коледа

Изяществото върху палтото на стареца се състои в красивите сцени, както и в луксозните тонове. Изработен от порцелан, аксесоарът е невероятна комбинация от изкусно изработени акценти и бляскави багри.


10. Фигура с шейна и LED


 10 празнични фигури на Дядо Коледа

Фигурата с шейна и северни елени излиза извън дървената основа със заснежени преспи. Издръжливите LED лампички осигуряват мека светлина, а ярките багри създават настроение. Изработена с техника, която осигурява усещане за подвижност, фигурата на шейната с елени, водена от Дядо Коледа и купища подаръци е страхотна фокусна точка за празничните сцени.


Източник: gadgetsharp.com







11 февруари 2013 09:27 | запитване
От: Зорница
Здравейте много моля ако някой знае как може да се поръча да пише.Благодаря ви предварително.Хубав ден
27 ноември 2012 09:34 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията e преводна и не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктите се предлагат на нашия пазар.
26 ноември 2012 13:28 | zapotvane
От: Elica Uzunova
tezi figori na Dqdo Кoleda sa mnogo krasivi. Kak moga da razbera kakva cena sa i mojeli da si pora4am
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
празнични фигури, коледна ураса, дизайн, фигури на Дядо Коледа

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg