фирми продукти
представяме
работа
 
Празнична фунийка за коледните интериори

Направете от цветна хартия тези ефектни коледни фунийки, които можете да окачите върху дръвчето, върху дръжките на вратите и прозорците или на шкафовете. Можете да ги оформите по свой вкус, да включите сребристи и златисти акценти, да ги изработите в желаните размери. Вътре в тях можете да поставите цветни аксесоари, пъстри играчки или лакомства за малките.

Празнична фунийка за коледните интериори


Необходими материали:


* ножици
* цветна декоративна хартия в бяло и червено
* пистолет за топъл силикон
* празнична опаковъчна хартия
* цветна панделка за подаръци в бяло и червено
* по желание: брошка или изкуствени камъчета
* златист или сребрист гирлянд за коледни дървета
* по желание: памучни помпони
* по желание: брокат

Празнична фунийка за коледните интериори


Инструкции:


1. Оформете основата от картон или декоративна хартия. Използвайте схемата, оразмерете я и я принтирайте. Изрежете по контурите и сгънете по прекъснатите линии. Ако искате основата да е по-стабилна, направете я от картон и я облепете с декоративната хартия в бяло и червено. Ако искате да оформите мотивите, изрежете ги от червена хартия и ги залепете директно върху основата. Свийте фигурата на фуния и залепете с топъл силикон. Изчакайте да стегне.

2. Оформете кант от празнична опаковъчна хартия по ръбовете на фуниите. Нагънете хартията и я залепете с малко силиконово лепило.

3. Срежете парче кадифена панделка и го залепете по протежение на ръба на фунийките. Можете да използвате показания проект, за да оформите своите аксесоари, а можете да изработите свои собствени хрумки.

4. Оформете в предната част на акцентите двойна панделка от бяла и червена тъкан. Завържете я и я залепете със силиконово лепило върху основата.

5. Срежете парче от гирлянда с желаните размери и го залепете от двете страни на ръба, за да го използвате за окачване. Ако желаете можете да използвате парчетата за кант по ръбовете, като ги залепите с малко силикон. На върха на фуниите поставете малко от силиконовото лепило и залепете помпон или парче от канта.

6. Можете да включите акценти по свой вкус, да залепите стара брошка или да използвате цветни мъниста, имитация на полускъпоценни камъчета.

Празнична фунийка за коледните интериори

Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, декорация, дизайн, коледна украса

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg