фирми продукти
представяме
работа
 
Забавен снежен човек от помпончета

Използвайте няколко различни по размери памучни или вълнени помпони, за да изработите този забавен снежен човек. Можете да го окачите върху елхата или да го залепите върху основа и да го поставите на шкафа или масичката, заедно с изкуствени елхички, фигурки и изкуствен сняг. Ако направите няколко фигури с различен дизайн, можете да ги комбинирате, за да обособите празничен акцент.

 Забавен снежен човек от помпончета


Необходими материали:


* помпони или прежда са изработването им
* бяла прежда
* лепило
* парче дърво или филц за основата на снежния човек
* ножици
* мъниста за очите и носа на снежния човек
* две тънки пръчици за ръце
* памучни тампони


Инструкции:

1. Ако използвате прежда, нарежете я на парчета и ги завържете, за да оформите помпоните. Можете да използвате и готови помпони в три размера, за да оформите двете части на тялото и главата на снежния човек.

 Забавен снежен човек от помпончета

2. С ножици леко срежете долните части на двата по-големи помпона, за да можете да ги захванете по-лесно. Леко изравнете и малкия помпон. Залепете трите части една върху друга, за да оформите тялото на снежния човек.

3. Използвайте малка чашка, за да очертаете кръг върху парче дървесина или филц за основата на акцента. Оформете ръбовете на филца. Можете да изрежете няколко кръга в бяло и червено, и да ги залепите за основата.

4. Залепете мъниста за очи и нос, а можете да залепите и няколко малки мъниста за уста, като ги подредите в извивка.

5. Използвайте малки червени помпони, срязани надве, или червен филц с памучен пълнеж, за да оформите и залепите от двете страни на главата на снежния човек две ушанки. Залепете върху извивката на малкия помпон ивица червен филц.

6. Изрежете ивица от червен филц за шала. Тя трябва да е с размери 0.6 х 25 сантиметра. Нарежете краищата и увийте, залепете и по желание комбинирайте с малко цветче или мъниста.

7. За ръцете използвайте две малки клончета. Нанесете лепило и поставете брокат. Оставете лепилото да изсъхне и залепете клончетата за горната част на тялото.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
коледна украса, забавен проект, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg