фирми продукти
представяме
работа
 
10 забавни аксесоара с формата на прасенца

Розовите прасенца са един от най-честите образи за създаване на играчки и аксесоари за дома, и то не само за касички. Вижте няколко забавни продукта с формата на прасенца и разнообразна функционалност, които могат да се използват в дома или офиса.


1. Солница - прасе

 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

Розовото прасенце, изработено от керамика и оцветено с матова боя за теракота, е страхотен аксесоар за кухнята, поставен до кухненската печка, за да е удобно по време на готвене на храната. Аксесоарът разполага с керамична лъжичка за дозирате на солта. Вътрешността на съда е емайлирана, за да не се овлажнява съдържанието. Може да се използва не само за сол, но и за захар, брашно, ориз. Височината на съда е 10 сантиметра.


2. Прасе с прасенца – мерителни лъжички


 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

Тази керамична дъска за кухнята с формата на прасе със завъртяна опашка и големи уши е комбинирана с окачени в долната й част мерителни лъжици с формата на прасенца. Част от повърхността на основата е боядисана с боя за ученически дъски, върху която може да се пише с тебешир. Върху дъската можете да пишете рецепти, телефони, продукти за закупуване от магазина и прочее. Размерите на основата са 28 х 5 х 19 сантиметра.


3. Тиган за палачинки - прасенце


 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

С дължина 26 сантиметра, този тиган е с незалепваща повърхност и удобна дръжка, която не се нагрява по време на готвене. Основата на тигана е оформена така, че палачинките или омлетите са с формата прасе и вдлъбнатини за очите, муцуната и устата. Препоръчва се ръчно почистване.


4. Стъклени прасенца за сол и пипер

 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

Тези стъклени акценти за сол и пипер са изработени чрез ръчно продухан висококачествен материал. Капачките се завинтват върху основата с резба и са изработени от метал, издръжлив на корозия, с формата на прасешки муцуни.


5. Прасенца за царевица

 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

Комплект държачи за царевица, по две за двете страни, оформени като две части на прасета. Изработени от синтетична смола, обагрена в прасешко розово, и метални шипове, те способстват за по-лесно изяждане на горещите варени или печени царевици, като ги забождат стабилно.


6. Арнолд, хъркащото прасенце

 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

Забавното прасенце е оформено като играчка, но то има своите особености. Спящото животно  грухти, хърка и дори говори на сън. Огромната му зурла, навита опашка и мека тъкан го правят желан приятел на малки и по-големи деца. То изглежда толкова симпатично, че няма да Ви се ще да го събудите, въпреки силния шум. Аксесоарът работи с AA батерии и е с дължина 40 сантиметра.


7. Мини прахосмукачка - прасенце


 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

Изхвърлете старите четки за масата – вместо тях можете да използвате тази преносима кухненска прахосмукачка, за да решите проблемите с трохите и парчетата храна, с малките хартийки и разпилените продукти. Тя е с формата на прасенце и работи с AA батерии, за да събере за секунди неразборията върху масата за хранене или пода. Пластмасовата джаджа се почиства лесно, а сметта може да се събере в задната част на прахосмукачката, за да се изхвърли.


8. Прасенце за кухненската тел


 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

Керамичното прасенце със зейнала уста съхранява гъбите и телчетата за миене на съдове в кухнята, и може да се постави до кухненската мивка. С размери 10 х 10 х 10 сантиметра, фигурката е забавен способ за комбинация между практично и ефектно в интериорите.


9. Прасешки овлажнител за въздух

 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

В сезона на гриповете и настинките е много важно да осигурите в дома и офиса си достатъчно влага, тъй като отоплителните уреди изсушават въздуха в стаите. Създаден с формата на прасенце овлажнителят работи тихо и има няколко степени на работа, като може да преработи 8 литра вода на ден.


10. Кухненска дъска за рязане - прасе


 10 забавни аксесоара с формата на прасенца

Оформената като прасе кухненска дъска за рязане на продукти има опашка за окачване и е изработена от твърда дървесина. С размери 35 х 23 сантиметра, дъската може да се съхранява в чекмедже или да се окачи за опашката до печката или до мивката.


Източник: gadgetsharp.com







2 април 2015 15:52 | аксесоари
От: comfort.bg
Не предлагаме за продажба аксесоарите, описани в тази статия. Статията е само информативна, не знаем дали аксесоарите се продават в България. Повече информация за тях можете да потърсите в чуждия сайт, даден като източник в края на статията.
2 април 2015 15:39 | От къде да сикупя дъската за рязане с форма на прасе?
От: Emil
Моля кажете къде се продава и на каква цена, благодаря?
1 ]
2 резултата в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg