фирми продукти
представяме
работа
 
11 коледни аксесоари за дома

Създайте празнично настроение с тематични аксесоари за празничната маса за Коледа и Нова година. В свежи тонове на бяло, зелено и червено, с мотиви на Дядо Коледа, джуджета, елхички и снежни човечета, тези празнични акценти са ефектен способ да добавите коледна свежест към интериорите.


1. Коледен комплект за курабийки и мляко


11 коледни аксесоари за дома

Двете части на керамичния комплект са от бял порцелан с веселяшки шарки на Дядо Коледа и зеленина. Можете да използвате чинията за сервиране на курабийки, а в чашата можете да налеете како или мляко, в които да ги топите за вкусна коледна закуска.


2. Коледна чаша


11 коледни аксесоари за дома

Веселата чаша е с дръжка, която наподобява коледна захарна пръчка в червено и бяло, а върху основата е написано ‘мляко за Дядо Коледа’. Решена в зелено, бяло и червено, чашата е с вградено в основата звънче, което е поставено в малка ниша под надписа.


3. Сосиера с чинийка


11 коледни аксесоари за дома

Тази изящна сосиера е изработена от бял порцелан и събира съдържанието на две стандартни чаши течност или сос. Съдът е комбиниран с керамична чиния, като комплектът е обагрен в зелено и няколко цветни акцента върху нарисуваното коледно дръвче. Размерите на сосиерата са 21 х 16 сантиметра. Комплектът може да се поставя във фурната, в микровълновата, в миялната мапина и фризера.


4. Купичка за бонбони ‘Снежен човек’

11 коледни аксесоари за дома

За да поставяте коледните бонбони на празничната маса или из дома си, този аксесоар се състои от фигурка и купичка за бонбоните и ядките. Аксесоарът е дълъг 18 сантиметра, широк е 11 сантиметра и е висок 12 сантиметра. Фигурката е оформена като снежен човек, в бяло, червено, оранжево и зелено. Ръчно оцветената основа и акцент на купичката изискват измиване на ръка, за да не се повредят цветовете на боите.


5. Стъклена чиния за вкусотийки


11 коледни аксесоари за дома

Няколко пласта цветно стъкло образуват форми върху стъклената основа. Цветната чинийка е с фигура на снежен човек, а металиковите цветове създават празнично настроение върху коледната и новогодишна маса.


6. Поставка за торти и кексове

11 коледни аксесоари за дома

Основата на тази керамична поставка е с формата на снежен човек, върху чиято глава е поставена широка чиния за торти и кексове, върху която можете да нарязвате парчетата и да ги сервирате на празничната трапеза. Аксесоарът може да се използва и за поставяне на сладки, на ядки и на зеленина. Може да се поставя в миялна машина, диаметърът на чинията е 28 сантиметра, а височината на елегантния акцент е 13 сантиметра.


7. Стъклена кана с коледно дръвче

11 коледни аксесоари за дома

С вместимост 2.8 литра течност, стъклената кана е подходяща за плодов сок, вода, безалкохолно, пунш, мляко или вино. Върху основата на каната има цветно коледно дръвче, което създава усещане, че се намира вътре в съда.


8. Комплект съдове за сосове


11 коледни аксесоари за дома

Трите керамични шапчици на Дядо Коледа стоят върху поставка от метал с коледни акценти. В шапчиците можете да поставите сосове с разнообразно съдържание, за да топите в тях чипс или препечен хляб. Размерите на всяка шапчица са 10 х 10 сантиметра, а дължината на поставката е 33 сантиметра.


9. Комплект чаша и чиния за курабийки

11 коледни аксесоари за дома

Вградената чаша с формата на снежен човек е страхотна за мляко, чай или какао, в което да топите курабийки от чинията, която е основа на съда. Свежите бои за керамика и веселото послание върху чинийката са много подходящи за коледната трапеза, но могат да се използват и за обикновена закуска. Двете части преливат една в друга чрез елегантното шалче на снежния човек.


10. Коледен комплект от три части

11 коледни аксесоари за дома

Комплектът включва чиния с капак за сервиране на прясно масло, солница и съд за пипер. Чинията е с дължина 20 сантиметра, а керамичните съдове за подправки са високи десет сантиметра. Празничните цветни акценти със зеленина създават настроение върху бялата керамика на съдовете.


11. Захарница и съд за сметана


11 коледни аксесоари за дома

Ръчно оцветените съдове от порцелан са оформени като коледни дървета. Единият се използва за съхранение на захар, а другият е каничка за мляко и сметана. Комплектът може да се пуска в съдомиялна и да се използва в микровълновата печка, но се препоръчва внимателна грижа за порцелановите фигури.


Източник: gadgetsharp.com







3 декември 2012 17:58 | Коледна украса
От: Ариел
Не е важно как ще украсим дома си, а важното е да баде дома пълен с топлина,обич,радост и весело настроение.....
10 септември 2012 09:29 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията e преводна и не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктите се предлагат на нашия пазар.
9 септември 2012 16:49 | koledni servizi
От: Ivelina
kak moga da si gi zakupq
15 декември 2011 15:38 | коледни аксесоари
От: svetla
страхотни са!
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
коледни аксесоари, декорация, дизайн, коледна украса

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg