фирми продукти
представяме
работа
 
6 практични помощника за дома - 4

Днес на пазара можете да видите всякакви джаджи и практични аксесоари за дома, които улесняват работата в кухнята, почистването, грижата за дома, дори храненето. Те са креативни, семпли и много функционални, сякаш решението на всекидневните проблеми никога не е било толкова лесно. Вижте още няколко практични аксесоари, които ще Ви помогнат в забързаното ежедневие.

Вижте още:


6 практични помощника за дома - 1

6 практични помощника за дома - 2


6 практични помощника за дома – 3


1. Отварачка за буркани

 6 практични помощника за дома - 4

Хората използват много начини за отваряне на капачките на бурканите – поставяне под гореща струя, гумени захватки, лъжици. Особено трудоемка е задачата, ако капачката е заяла. Този практичен инструмент с вакуумен захват, който се захваща за капачките и ги отваря със завъртане. Дръжката му осигурява добър захват и значително способства за бързото отваряне на бурканите.


2. Аксесоар за премахване на костилки от череши

 6 практични помощника за дома - 4

Една от най-отвратителните дейности при готвене е почистването на черешите от костилките. Ако искате да използвате сочните плодове за пай, кекс или нектар, можете да използвате този практичен аксесоар от пластмаса. Той се състои от две основни части – основа и капак, като черешите се поставят в отворите и се притискат с горната част, за да се премахнат костилките. Можете да обработвате до четири череши с едно движение.


3. Саксия за растения за терасата


 6 практични помощника за дома - 4

Ако имате малка тераса и не можете да съберете всички растения на нея. Този продукт е чудесен акцент за екстериора на Вашия дом. Тя е изработена от пластмаса и е с нестандартна форма, която позволява да се захване върху парапета на терасата или върху оградата на дворчето. Корените на растенията стоят от двете страни на вдлъбнатината, така че най-добре е да поставите две растения във всеки край. Ако комбинирате няколко саксии, можете да оформите цяла градинка на терасата и да обособите зелен параван.


4. Персонална приставка за кафе

 6 практични помощника за дома - 4

Сгъваемата приставка е изработена от гъвкав силикон. Долната й част пасва по ръба на чашата, а горната оформя фуния, в която се поставя хартиен филтър. Поставете смляно ароматно кафе и налейте гореща вода, за да си направите сутрешната доза кафе без нуждата от кафе машина. Силиконовата джаджа може да се сгъне и да се носи в чантата, за да можете да я използвате навсякъде.


5. Предпазител за купите с храна

 6 практични помощника за дома - 4

Тази поставка е изработена от еластичен материал и се използва за поставяне на купите с храна. Тя може да се използва при сервиране на малки деца, тъй като еластичната основа се захваща за масата чрез вакуум, така че малчуганите трудно могат да обърнат купата си с каша или супа.


6. Преса за чесън


 6 практични помощника за дома - 4

Металната продълговата преса за чесън има основа с перфорация за нарязване на чесъна и две захващащи се дръжки, които предпазват ръцете от миризмата на полезния зеленчук. Пресата действа чрез лек натиск от двете страни на основата и прави чеснова паста за Вашите рецепти за минути.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, практични аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg