фирми продукти
представяме
работа
 
22 страхотни цветни фрески за стените - 2

Най-лесният начин да освежите дома си е да поставите свежи тапети или да нанесете върху стените бои в ярки тонове. Ако обаче желаете да използвате произведения на изкуството, цветните фрески са чудесно решение за Вас. Те са красиви и ефектни, и не могат да се заменят с модерните фототапети, тъй като са ръчно изработени и пресъздават усещането на художника за света. Фреските могат да са семпла рисунка, няколко акцента или огромна картина върху цялата стена. Ако Вие самите можете да рисувате или имате познат, който може да пресъздаде картини върху стените на дома Ви, трябва само да изберете подходящ сюжет за картините. Ако искате изпипани детайли, наемете специалист. Детайлите могат да са разнообразни като сюжет и оттенъци. Вижте няколко идеи за вдъхновение.

Вижте още: 22 страхотни цветни фрески за стените – 1


* В тази закрита веранда доминират зеленината и градинските акценти. Наред с изобилната светлина, със свежите стайни растения и с плетените мебели, цветната фреска върху една от стените, която е и фокусна точка, пресъздава атмосферата на екстериорите. Изрисувана е пътека сред храсти и дървета, която преминава през стена от зеленина и потъва в далечината.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* В тази не много голяма баня основен акцент е пастелно обагрената фреска върху стените, която обхваща почти цялото помещение. Селският пейзаж с къщички в далечината, с рекичка, поле и дървета успокоява погледа и спомага за релаксацията. Меките багри на картината координират с цветовете на интериора, които са бяло и бежово. Не много наситената светлина създава уют и успокоява сетивата.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* В този винтидж интериор с високи тавани фреските върху стените са акценти, които наподобяват тапети. Релефните фризове обособяват акцентите върху стените и координират с фризовете върху тавана. Цветовете са приглушени, за да не създадат кичозно усещане в помещението, но шарките са ефектни и внушителни.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* Изрисувана върху цялата стена и обхващаща съседните стени, рисунката представлява природна картина с река и дървета, и сграда в далечината. Релаксиращата фреска създава усещане за спокойствие сред природата, в комбинация с пастелните тонове на синьо, жълто, сиво, бяло и зелено.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* Стените на тази стая са изцяло заети от фреските с ефект сепия, в меки тонове на бежово и кафяво. Рисунките обхващат стените от пода до тавана, включително секторите под скосените части. Фреските пресъздават картини от далечни земи, реки, съкровища, екзотика и палми. Макар и помпозни, фреските са фокусна точка, която не напряга очите заради еднообразните оттенъци в рисунъка.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* Комбинацията от рисунки и истински завеси създават по-реалистично впечатление. Стените са обособени на две части – в долната част е поставена ламперия, а в горната са изработени фреските. Така стените се трансформират във виртуални прозорци, с гледка навън, изобразяваща полупустинна картина с вода, палми и животни. Картината изглежда още по-ефектно заради това, че се пренася върху съседните стени и разширява гледката.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* Тази трапезария е обзаведена със старинен тертип и основна фокусна точка е масата в центъра на стаята, над която е лампата. Стените са оцветени в приглушени оттенъци на зелено, кафяво и жълто, представящи красив пейзаж с вода, дървета и полета. Природните картини успокояват сетивата и създават приятна атмосфера.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* Стените са обособени с первази в долната си част, а вратата е вградена вътре в картината. Фреските са с природни акценти, изрисувани с много вкус и талант. Нежните дървета, растения и далечни хълмчета са чудесен акцент за стаята, а органичната атмосфера, която създават, пренася виртуално сред природата.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* Тази просторна баня е обзаведена семпло, но ефектно. Стоящата вана е в бяло и жълто, като основният тон е използван върху фреската на стените. тя пресъздава пейзаж с река, хълмчета и зеленина, като в близък план е изрисувана палатка. Ясносиньото небе създава релаксиращ ефект в банята.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* Много приятна фреска за детската стая, която представя поле със слънчогледи и пеперуда. Ярките тонове на картината са страхотен акцент за интериора и вероятно ще събудят интерес у малчуганите. Природната картина ще създаде усещане, че детето се намира на открито и ще повиши настроението.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


* Фреските в тази стая са изрисувани в рамки, което създава усещане, че са виртуални прозорци, през които надниквате навън. Пейзажите в пастелни оттенъци се комбинират страхотно с тоновете в просторната стая и са невероятен цветен акцент за нея.

 22 страхотни цветни фрески за стените - 2


Източник: homedit.com и designshuffle.com







Няма коментари


ключови думи
цветни фрески, стени, декорация, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg