фирми продукти
представяме
работа
 
Просторен пентхаус в Палм Бийч

Този светъл и обзаведен с много внимание пентхаус залага на неутралните тонове и акцентите, създадени от произведения на изкуството. Той се намира в сграда на брега на северния Атлантик, с невероятна панорама на океана.

Просторен пентхаус в Палм Бийч

* Антрето е обзаведено минималистично, като в него е поставена само голяма тапицирана пейка за сядане. Акцент в помещението са голямото огледало върху колоната и огромната картина на стената. Настилката е павирана с варовикови плочи, които създават усещане за помещение в галерия.

Просторен пентхаус в Палм Бийч

* Светла и обзаведена с внимателно подбрани аксесоари, всекидневната стая комбинира елементи в няколко стила, например масичката в азиатски стил и елегантните тапицирани табуретки с леопардов десен. Модерните дивани и кресла в неутрални багри създават съвременен привкус на интериора, а огромният бял килим от стена до стена е модерен акцент. Високите от пода до тавана ванилови пердета са от ажурна тъкан, така че позволяват на слънцето да прониква в стаята.

Просторен пентхаус в Палм Бийч

* Всекидневната стая е разделена на две части – едната е с обособени кътчета за работа и разговори, обзаведена с дивани, кресла и огромна масичка за кафе; а другата е обособена за трапезария. На стената в трапезарията е окачена огромна картина,  а килимът върху настилката не обхваща сектора за хранене.

Просторен пентхаус в Палм Бийч

* Изработена по поръчка от пергамент, масата за хранене в къта за трапезария е комбинирана със столове без странични облегалки с кожена тапицерия. Столовете за хранене са в наситени кафяви оттенъци, които контрастират на ваниловите пердета и на триетажния полилей с нестандартен дизайн над масата.

Просторен пентхаус в Палм Бийч

* От неръждаема стомана са изработени долните и горни кухненски шкафове. Те придават на кухнята модерна визия. Малкото аксесоари допълват съвременния шик на интериора, а семплата лампа над стоманения кухненски остров и винтидж столът са ефектен акцент.

Просторен пентхаус в Палм Бийч

* Тиковата масичка за кафе на полуоткритата веранда – тераса е комбинирана с дървени кресла от същата дървесина. Белите теракотени плочки с гланц са чудесен материал за настилка, а палмите джуджета в бели саксии са страхотен акцент в екстериора. Стъклените парапети на терасата осигуряват невероятна гледка към водите на Атлантика.

Просторен пентхаус в Палм Бийч


* Спалнята е обзаведена в бяло и светлосиво, а леглото е с копринен балдахин и множество меки възглавници. Страничните масички са чудесна основа за двете настолни лампи с изчистена конструкция.

Просторен пентхаус в Палм Бийч

* Основната баня е обзаведена в бежово и светлосиво, а огромните стъклени прозорци от тавана до пода са комбинирани с ажурни пердета. Просторният шкаф за баня помещава мивката и разполага с чекмеджета и шкафчета за вещите.

Просторен пентхаус в Палм Бийч


Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg