фирми продукти
представяме
работа
 
Картонени ''круши'' за празничната маса

Ако искате да създадете семпла, но изискана атмосфера върху празничната маса, добавете имената на гостите чрез тези нестандартни аксесоари, създадени от картон. Така можете да използвате картонените кутии, които все още не сте изхвърлили в коша за смет. Можете да оформите акцентите с желаните размери и форми, като ябълка или като круша. За проектите не са необходими много средства и време, тъй като те се състоят от картон, канап и няколко дървесни клонки за дръжка. Не се налага да лепите или да боядисвате.

Картонени ″круши″ за празничната маса

Върху дръжките на ‘крушите’ и ‘ябълките’ можете да завържете ивици тъкан с надписи, например ‘добър апетит’ или надписи с имената на всеки гост на празника, за да знаят всички къде да седнат.

Картонени ″круши″ за празничната маса


Необходими материали:


* картонени кутии
* ножици
* голяма игла
* няколко клонки
* памучен канап
* молив
* кръгъл предмет за очертаване на кръговете, в няколко размера
* шило

Картонени ″круши″ за празничната маса



Инструкции:


1. Използвайте предметите, за да очертаете кръговете в няколко градиращи размера. Можете да използвате пергел. Изрежете кръговете от картона и ги подредете, за да оформите желаната фигура. Ако се налага намалете размерите на някои от картонените кръгове.

Картонени ″круши″ за празничната маса

2. За да оформите круши, поставете няколко по-малки кръга за дъно, а нагоре поставете няколко по-големи, след което постепенно намалете размера на кръговете, за да изградите стеснените сектори на крушите. За да оформите ябълките, поставете за дъно няколко малки кръга и постепенно увеличете размерите на кръговете, като най-отгоре поставете няколко по-малки елемента.

3. С шилото направете отвори в центъра на всеки картонен кръг, като ако сте използвали пергел, можете да увеличите вече съществуващия отвор. Отворът трябва да е достатъчно широк, за да промушите иглата с канапа през него.

4. Вденете канапа в ухото на иглата и нанижете кръговете, като започнете от дъното нагоре. Нанизвайте нови слоеве канап, като преминавате с иглата през отворите и обкантите изцяло формите. Разполагайте слоевете на равни отстояния.

Картонени ″круши″ за празничната маса

Картонени ″круши″ за празничната маса

5. Гъстотата на канапените кантове зависи от Вашето желание, както и цветът на материала. Изпънете добре канапа, за да захванете добре формата на ‘крушите’ или ‘ябълките’. В центъра на всяка форма поставете малка клонка. За нея можете да завържете ивица тъкан или да залепите парче самозалепваща се хартия с надписи. Ако искате да създадете ивици тъкан с имената на гостите за тържеството, използвайте трансферна хартия и принтер, за да принтирате върху хартията надписа, след което да го прехвърлите върху тъканите с гореща ютия.

Картонени ″круши″ за празничната маса

Картонени ″круши″ за празничната маса


Източник: designsponge.com







Няма коментари


ключови думи
декорация, украса за маса, празничен акцент

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg