фирми продукти
представяме
работа
 
12 горещи цветове за модерните интериори

Интериорните дизайнери споделят кои са най-модерните цветове за интериорите. С тях можете да създадете акцент в своя дом и да се възползвате от тенденциите, за да оформите модерни интериори у дома. Изберете тези, които Ви допадат най-много и ги съчетайте с любимите си оттенъци.


Аква


 12 горещи цветове за модерните интериори

Ако не търсите драстична промяна, оттенъкът аква е игрив и жизнерадостен, нито твърде тъмен, нито твърде светъл. Много подходящ за употреба в банята, тъй като ще добави допълнителна доза свежест. В спалнята този тон на синьото създава усещане за спокойствие и релаксация, и може да се съчетае чудесно с бежово.


Океанско синьо

 12 горещи цветове за модерните интериори

Наситено и тъмно като океана, синьото е за хора, които не се притесняват да използват цветове с характер в своя дом. Океанско синьото е модерен оттенък, който тепърва ще навлиза в модерните домове. Мистериозните подтонове на оттенъка са ефектен акцент, ако нюансът се използва пестеливо, например за аксесоарите или за акцентна стена. Страхотно е за употреба в трапезарията или спалнята, комбинирано с червено, кехлибарено и бежово.


Пурпурно-сиво

 12 горещи цветове за модерните интериори

Комбинация между пурпурно и сиво, тонът е наситен, но не твърде ефектен, затова може да се използва и като основа за ярки акценти. Чудесна алтернатива на сивото като неутрален тон, цветът се комбинира с оттенъците на дървесината и мръсно бяло. За онези, които считат сивото за старомодно и скучно, този оттенък дава нови възможности за употреба в интериорите. Заради своя двойствен характер той се комбинира добре с неутрални тонове и с по-ярки оттенъци като жълто и синьо.


Ванилия

 12 горещи цветове за модерните интериори

Горещ и мек, ванилово жълтият тон е чудесна алтернатива на бялото и бежовото за модерните домове. Той е свеж и жизнерадостен, комбинира се добре с всички неутрални тонове и добавя доза цвят в интериорите. Чудесно стои в кухнята или къта за закуска, особено ако помещението има много светлина. Комбинира се много добре с бяло, но не трябва да се употребява в спалнята.


Теменуга

 12 горещи цветове за модерните интериори

Хармонизиращ палитрите, мек и топъл, нюансът на теменуга е двойнствен и гъвкав. Балансира сивото, синьото и зеленото, комбинира се с оранжево и жълто, и с червено. Ако се използва с бели тонове, оттенъкът придобива сивкави подтонове.


Хиацинт

 12 горещи цветове за модерните интериори

Пурпурният тон с цвят на хиацинт е чудесен избор за любителите на лавандуловите оттенъци. Сивкавите подтонове хармонизират наситения характер на нюанса, омекотяват го и го правят гъвкав. Чудесен тон за спалнята или като вторичен нюанс за всекидневната стая, комбиниран с бежово и охра.


Небесносиньо


 12 горещи цветове за модерните интериори

Въздушен и светъл, оттенъкът създава усещане за простор, но изглежда много по-ефектно от традиционните бели тонове. Енергичният син нюанс се асоциира с чистота и ред, с просторност и семплота. Комбинира се чудесно с бежово и може да се използва във всяко помещение.


Свежозелено


 12 горещи цветове за модерните интериори

Символ на природата и живота, зеленото винаги е модерно. Този светъл оттенък е гъвкав и мек, и се комбинира с всякакви тонове, така както в природата. Това го прави много добро решение за актуалните интериори, в които искате да добавите нови тонове. Подходящ за всички стаи, зеленият тон балансира и успокоява.


Тюркоаз

 12 горещи цветове за модерните интериори

Чудесна комбинация между синьо и зелено, оттенъкът носи характеристиките им и е успокояващ, а едновременно с това освежаващ. Създава усещане за тропическа свежест, за природа и вода. Може да се използва в банята, детската стая или спалнята, и да се комбинира с бежово, бяло и кафяво.


Грозде


 12 горещи цветове за модерните интериори

Наситен и дързък, нюансът е много подходящ за всекидневната, за библиотеката и трапезарията. Комбинира се страхотно с червено и тъмнокафяво, с бяло и ванилия. Мекият характер на оттенъка го прави гъвкав и успокояващ.


Люляк

 12 горещи цветове за модерните интериори

Почти белият тон на люляково е топъл и ненатрапчив, особено подходящ за комбинация с бяло. Ако го използвате в интериори с индигови, сиви и бежови тонове, оттенъкът подчертава модерния характер на помещенията. Комбинира се страхотно със синьо и може да се използва като неутрален тон вместо бежово.


Шоколад


 12 горещи цветове за модерните интериори

Шоколадовият нюанс е топъл и мек, чудесен избор за спалнята и кухнята. Заради неговата наситеност най-добре е да го използвате като акцент. Изтънчен и хармоничен, кафявият оттенък се комбинира страхотно с бяло, ванилово и синьо, с пастелно зелено, наситено люляково и бургунди.


Източник: housebeautiful.com







Няма коментари


ключови думи
горещи цветове, модерни интериори, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg