фирми продукти
представяме
работа
 
11 забавни аксесоара с крави

Бели, на черни петна, кравите са любим образ за дизайнерите, особено що се отнася за кухненските аксесоари. Те са символ на всички млечни продукти, на храна и на изобилие. Вижте няколко забавни кухненски акцента с кравешко очарование и практична функция.


1. Комплект за хапки

11 забавни аксесоара с крави

С тези красиви метални аксесоари можете да сервирате хапки от сирене, кашкавал и зеленчуци. Те са оформени като прибори за хранене с керамични крави в края на аксесоарите. Приборите се съхраняват подредено в голяма керамична крава с отвор върху горната част.


2. Керамичен съд за течен сапун и лосион


11 забавни аксесоара с крави

Обемният съд с помпа с формата на крава може да се използва в кухнята или банята за съхранение на течен препарат за съдове, за течен сапун и лосион. Аксесоарът е с основа, оформена като виме, подсилена с гума, за да не се плъзга върху повърхностите.


3. Поставка за кухненска хартия


11 забавни аксесоара с крави

Перфектен акцент за кухнята в котидж стил, поставката съхранява ролките с кухненска хартия, за да Ви е тя под ръка по всяко време при необходимост. Кравешкият аксесоар е изработен от смола и дървесина, и е с размери 40 х 20 х 15 сантиметра. Ролката се поставя хоризонтално върху кухненския плот или масата.


4. Керамични съдове за захар и сметана


11 забавни аксесоара с крави

Този забавен комплект включва захарница и съдинка за сметана, и е чудесен подарък за любителите на чай и кафе. Захарницата съхранява съдържанието в отвор в горната част на кравата, а бурканчето за сметана е с кръгла форма и капак с крава. Керамичните аксесоари са с височина съответно 12 и 11 сантиметра.


5. Аксесоари за печене на царевица

11 забавни аксесоара с крави

Всеки аксесоар се състои от две части с шипове и животински акцент. Шиповете захващат страничните части на царевичните кочани и ги задържат стабилно. Те могат да се използват за изпичане на царевицата и за ядене на зърната. Частите са изработени от неръждаема стомана и синтетична смола, оцветена в черно и бяло.


6. Магнитни съдове за подправки

11 забавни аксесоара с крави

Двете крави се използват за съхранение на сол и пипер, и са с магнитни акценти, които ги задържат една към друга. Веселото съчетание е с размер 6 сантиметра и е изработено от керамика, оцветена с бои със силен гланц.


7. Чаша с бъркалка

11 забавни аксесоара с крави

Тази чаша с кравешки шарки изглежда обикновена, но тя е с вградена бъркалка, която се задвижва с натискане на бутон върху дръжката на чашата. Аксесоарът работи с батерии и е с демонтираща се стъклена част, която се почиства бързо и лесно в миялна машина. Бъркалката смесва за секунди мляко и кафе, какао, сиропи, захар, сметана и подправки.


8. Керамичен комплект от три части

11 забавни аксесоара с крави

Керамичните чаша, чиния и лъжичка могат да се мият в миялна машина и са чудесни аксесоари за ежедневното сутрешно кафе или какао. Цветовете и шарките наподобяват тези на крава, а чинията и дръжката на лъжичката са оформени като домашното животно.


9. Керамичен съд за бисквити

11 забавни аксесоара с крави

Очарователната кравичка е изработена от керамика и е създадена от две части. Едната е съд за съхранение на бисквити и курабии, а другата е капаче за съда, оформено като глава на крава. Размерите на бурканчето са 28 х 21 х 17 сантиметра. Капакът се затваря с гумени уплътнение, за да съхранява свежестта на вкусотиите за по-дълго време.


10. Стоманен чайник

11 забавни аксесоара с крави

Емайлираната стоманена основа на чайника е оформена като крава, а опашката е извита в дръжка. Съдът може да затопля течност до 2.3 литра и е с размери 20 х 28 сантиметра. Аксесоарът е ефектен акцент за кухнята и интересен подарък за любителите на домашния уют. Основата на чайника е от неръждаема стомана, а дръжката, чучурчето и капакът са от издръжлива пластмаса.


11. Преносима кухненска прахосмукачка

11 забавни аксесоара с крави

Изхвърлете старомодните четки за масата, тъй като има много по-бърз и спретнат начин да решите проблемите с трохите и парчетата храна. Тази малка и преносима прахосмукачка с формата на кравичка работи на батерии и събира за секунди неразборията върху масата за хранене. Пластмасовата джаджа се почиства лесно, а нечистотиите се събират в задната част на животинката.


Източник: gadgetsharp.com







15 август 2012 10:15 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията e преводна и не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктите се предлагат на нашия пазар.
11 август 2012 15:57 | забавни аксесоари с крави
От: Албена Кирова
тези неща продават ли се
1 ]
2 резултата в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg