фирми продукти
представяме
работа
 
2 лесни проекта с изображения

Използвайте снимки на семейството си, на пейзажи и животни, на красиви растения и прочее акценти, за да създадете тези винтидж и очарователно лесни аксесоари за интериорите.


Галерия с изображения - акордеон


 2 лесни проекта с изображения

Използвайте снимки и картини, поставени върху дървена основа, за да изградите този аксесоар с панти, който можете да поставите върху рафта, страничната масичка или перваза. Добра идея е да използвате черно-бяла фотография или такава с ефект сепия. Пантите между детайлите дават възможност да разгънете изображенията в няколко посоки.

Какво Ви е необходимо: малка четка; акрилна боя; няколко парчета дървесина или художнически рамки; лепило, най-добре за декупаж; молив; кабарчета; отвертка; винтове и няколко метални панти.

Как да ги направите:

1. Можете да използвате колкото бройки детайли искате, като ги навържете чрез пантите. Те могат да са с различна широчина, но на височина трябва да пасват. В зависимост от размерите на детайлите принтирайте и изрежете изображенията.

2. С малка четка нанесете акрилна боя по ръбовете на рамките или на детайлите от дървесина. Оставете боята да изсъхне.

3. Върху основата поставете по едно изображение. Нанесете лепило върху изображенията и ги поставете по ръбовете на рамките или дървените детайли. Оставете лепилото да изсъхне. Ако искате можете да залепите изображения и върху обратните страни на основите.

 2 лесни проекта с изображения

4. Решете как ще подредите изображенията в аксесоара. С молив отбележете местата за пантите от двете страни на всеки детайл, като крайните две трябва да са с панти само от едната страна. Върху всеки ръб поставете по две метални панти.

5. Използвайте кабарчета, за да пробиете отвори в дървесината за винтовете, с които да монтирате сглобките. С отвертка завинтете пантите на отбелязаните места. Поставете аксесоара по дължина.


Магнити и кабари от метални капачки


 2 лесни проекта с изображения

Използвайте малки изображения – снимки, картинки, рисунки – умалени и принтирани, за да създадете малки магнитчета за хладилника или дъската за бележки, или декоративни кабарчета за офиса. Можете да използвате детайлите, за да обозначавате върху календара рождени дни, празници и срещи.

Какво Ви е необходимо: ножици; лепило; метални капачки на шишета; пистолет за топъл силикон; контактен цимент; малки магнити или кабари.

Как да ги направите:

1. Редуцирайте размерите на снимките от принтера и ги принтирайте. Изрежете снимките спрямо вътрешността на капачките. Залепете по едно изображение върху всяка капачка и оставете да изсъхне.

2. За да създадете защитен слой нанесете пласт топъл силикон или смола върху хартията, и оставете да изсъхне.

3. Използвайте контактен цимент, за да прикрепите акцентите върху основата – магнити или кабари – и оставете да стегне. Ако искате цветни акценти, предварително нанесете върху капачките спрей боя в ярки тонове, за да оформите стилни кабарчета за дъската за бележки.

 2 лесни проекта с изображения


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
лесни проекти, винтидж аксесоари, интериор, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg