фирми продукти
представяме
работа
 
10 аксесоара с формата на чаши

Обикновено чашите се използват за напитки, но тези аксесоари са с разнообразие от функционалности. Те са изработени с формата на чаши и са закачливо-креативен начин да се създадат акценти в интериорите.


1. Чаша - саксия


 10 аксесоара с формата на чаши

Чудесен акцент за терасата и верандата, саксията с форма на чаша създава настроение в екстериора. Размерите на акцента са 23 х 19 сантиметра, с ярко обагрени принтове с пеперуден шик и дренажен отвор на дъното на чашата. Чинийката на съда играе ролята на съд за водата, която оттича от саксията.


2. Чаша – пръстен за салфетки за хранене

 10 аксесоара с формата на чаши

Керамични пръстени за салфетки, чудесни за празничната и ежедневната маса за хранене. Акценти са керамичните форми на чашки с чинийки, обагрени с пастелни тонове, които координират със сервизите за чай и кафе.


3. Чаша - часовник


 10 аксесоара с формата на чаши

Времето за горещо капучино може да се трансформира в буквално понятие с този винтидж часовник. Със своя обагрен в кафяво и розово циферблат той е чудесен акцент за кухнята и трапезарията, за верандата, терасата и всекидневната.


4. Чаша за чай - лампа

 10 аксесоара с формата на чаши

Изработени от цветно стъкло, тези чаши с чинийки са много добро решение за нощните шкафчета в спалнята. Те са с размери 10 х 15 х 11 сантиметра и съдържат в себе си малка лампа. Секторите от стъкло изграждат ефектни мотиви, а светлината от лампата създава мека атмосфера. Аксесоарът работи на ток и включва кабел с превключвател и не много мощна крушка.


5. Чаша за книги

 10 аксесоара с формата на чаши

Калъфчетата за книги с формата на чаша предпазват книгите и осигуряват по-лесна преносимост. Създадени в яркорозово, акцентите имат креативен маркер за страници с формата на пакетче чай.


6. Чаши - закачалки


 10 аксесоара с формата на чаши

Вградени в керамични плочки, чашите сякаш изплуват от стената, показвайки се наполовина. Поставени една до друга, плочките създават своеобразна закачалка за антрето или домашния кабинет, върху която могат да се поставят и окачват ключове, дребни вещи, химикалки, пари, пакетчета чай и прочее. Поставени в кухнята, аксесоарите могат да се използват тематично – за чай, кафе, подправки. В долната част на чашите има куки за окачване, а в горната могат да се съхраняват предметите. Аксесоарите се монтират върху стените с винтове.


7. Чаша - абажур


 10 аксесоара с формата на чаши

Малките лампи са чудесни за банята, детската стая, домашния кабинет, дрешника и антрето, тъй като осигуряват светлина на местата, на които е необходимо. Тази лампа с формата на обърната надолу ччаша с чиния изглежда ефектно и креативно. Аксесоарът е керамичен и може да се използва тематично над масата за закуска или на закритата веранда.


8. Чаша - табуретка

 10 аксесоара с формата на чаши

Оформена като чаша за чай и кафе, но без отвор и чиния, табуретката е вдъхновена историите на Алиса в странната и приказна страна, в която я отвеждат нейните фантазии. Огромната чаша – табуретка е изработена от пластмаса и е със съвременен дизайн.



9. Чаша - мивка

 10 аксесоара с формата на чаши

Малките бани могат да се заредят с доза креативност чрез оформените като високи чаши за кафе и чай мивки. Те са дело на италиански дизайнери и са изработени от фаянс. Горната част на аксесоарите помещава мивката, а долната е краче, на което стоят. Своеобразната дръжка на чашите може да се използва практично – например за окачване на кърпи за бърсане, на аксесоари за баня или на дрехи за вкъщи.


10. Чаша – USB овлажнител

 10 аксесоара с формата на чаши

Това не е обикновена пластмасова чаша за напитки. Това е лек и лесен за употреба овлажнител на въздуха, който може да се постави в дома и офиса, като захранването е осигурено чрез USB на компютъра. Тихият и практичен уред се захранва с вода и овлажнява сухия въздух в помещенията, особено през зимата, когато температурите и отоплението премахват влагата. Всяка чаша осигурява влага за 8 часа.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
креативни аксесоари, декорация, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg