фирми продукти
представяме
работа
 
11 модерни и артистични фруктиери

Фруктиерите са чудесен начин да създадете плодов акцент в кухнята или всекидневната си стая, и да имате винаги под ръка пресен плод за похапване. Аксесоарите могат да се превърнат в цветни акценти за помещенията, практични и нетрадиционни. Вижте няколко идеи за фруктиери.

 11 модерни и артистични фруктиери


1. Метална фруктиера с няколко функции

 11 модерни и артистични фруктиери

Семпла и практична, купата е изработена от метал и разполага с множество отвори за лекота и движение на въздуха. Аксесоарът е подходящ за всеки интериор, но особено добре се вписва в модерните помещения, решени в светли тонове и метални акценти. В купата може да се постави торба, за да се използва за хляб и хлебни продукти. Двете функции на аксесоара се сменят за секунди, давайки възможност на потребителите за гъвкави решения.


2. Метална фруктиера


 11 модерни и артистични фруктиери

Изработена от стомана, купата разполага с отвори за вентилация, които имат и акцентен характер. Ръбовете на аксесоара са оформени вълнообразно, което създава модерен и нестандартен дизайн.


3. Фруктиера от метал


 11 модерни и артистични фруктиери

Плетената конструкция на купата е изработена от метал в бронзов или металиков нюанс. Формата на фруктиерата наподобява тази на сито, което създава своеобразен винтидж ефект. Купата стои чудесно на кухненския плот, на масичката за кафе във всекидневната стая или в трапезарията.


4. Фруктиера от хромирана стомана

 11 модерни и артистични фруктиери

Конструкцията на купата се състои от полуобръчи, преплетени в няколко посоки, за да се създаде вертикална структура за съхранение на плодове. Фруктиерата играе ролята на скулптура с нестандартен дизайн, подходяща за кухнята, трапезарията или всекидневната. Иновативната купа позволява да се съхраняват плодовете така, че те да се виждат, независимо в коя част на купата се намират.


5. Фруктиера за банани

 11 модерни и артистични фруктиери

Семплата фруктиера е оформена с държач за банани във формата на маймунка, чиято опашка е оформена като кукичка за дръжките на бананите. В долната част на аксесоара от метал е поставена купа за плодове, например ябълки и цитруси. Размерите на фруктиерата са 24 х 42 сантиметра. Чудесен акцент за интериорите и интересна хрумка за подарък.


6. Фруктиера с артистично очарование


 11 модерни и артистични фруктиери

Фантастичният дизайн на купата наподобява движението на течност, в която пада предмет. Ръбовете на аксесоара са оформени като капки вода и създават усещане за движение. Купата е изработена в няколко форми, размери и багри, и е чудесен акцент за интериорите.


7. Триетажна фруктиера

 11 модерни и артистични фруктиери

Металната рамка на фруктиерата е основа за трите нива, оформени като изпънати мрежички в три размера. Подходящи за всякакви плодове, трите купи осигуряват движение на въздуха през материала, от който са изработени, лесно изпиране и лесен монтаж. Те са изработени от мрежеста тъкан, а фруктиерата е с височина 48 сантиметра и широчина в основата от 45 сантиметра.


8. Комбинирана фруктиера


 11 модерни и артистични фруктиери

Семпла и функционална, фруктиерата се състои от две части, изработени от метал. Основата е оформена като туба, в която се поставят плодове, а в горната част е поставена кука, за която се окачват за дръжките банани. Хромираният материал е издръжлив и модерен, а височината на фруктиерата е 45 сантиметра. Поставените плодове в тубата се спускат постепенно надолу, освобождавайки пространство в горната й част за още плодове.


9. Модерна фруктиера


 11 модерни и артистични фруктиери

 11 модерни и артистични фруктиери

Създадена през 2009 г. от Марио Тримарчи, фруктиерата е изработена от метални парчета и епоксидна смола. Парчетата са прикрепени така, че се оформят разнообразни по форма и размери купи за дома, които могат да изпълняват ролята на скулптури за акцент на интериорите. Добре е аксесоарите да се пазят от влага и да се измиват ръчно.


10. Бамбукова фруктиера с формата на ябълка

 11 модерни и артистични фруктиери

Сгъваема кошница за плодове, в която могат да се поставят не само ябълки. Размерите на бамбуковата фруктиера с формата на сочния плод са 26 х 29 х 20 сантиметра, когато фруктиерата е отворена. Когато кошницата се затвори, тя влиза в основата и се превръща в подложка за горещите съдове в кухнята. Аксесоарът може да се използва и за хляб, за зеленчуци, за кухненски аксесоари.


11. Семпла метална фруктиера

 11 модерни и артистични фруктиери

Отворената конструкция на купата осигурява движение на въздуха и я прави чудесен акцент за модерните интериори. Аксесоарът може да се използва за плодове, хляб, зеленчуци. Размерите на фруктиерата са 13 сантиметра височина и 32 сантиметра в диаметър.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
модерни фруктиери, дизайн, плодови акценти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg