фирми продукти
представяме
работа
 
14 уютни есенни проекта

Есента настъпва със своите ярки багри, плодородна реколта и мирис на суха шума от дървета. През студените месеци можете да добавите в интериорите си оттенъците на плодотворната есен и меки материи, които добавят уют в дома. Вижте няколко есенни проекта, с които да посрещнете студеното време и да създадете уютни интериори за себе си и своето семейство.


1. Есенна покривка за масата за хранене


14 уютни есенни проекта

Обикновената покривка за масата за хранене, широка или тясна, може да се превърне в есенен акцент за дома само с няколко парчета цветен филц. Свалете от интернет или очертайте на ръка форми на листа, например дъбово листо, и ги използвайте за изрязване на парчета цветен филц. Цветните детайли залепете с лепило за тъкани или пришийте върху материята на покривката, като ги поставите така, сякаш са разпилени по тъканта. Можете да оформите жилките с цветни конци или да ги изработите от филц в друг оттенък.


2. Царевичен акцент

14 уютни есенни проекта

За дома или двора, този есенен акцент съчетава плодородието на сезона с акценти от природата и градината. Стъклена купа с плодове е поставена върху дървената градинска маса, а за основа се използва купчина царевични листа и стръкове от цъфките на царевичните растения. Подредени една върху друга, те сформират своеобразен слънчев диск, който пресъздава уюта на сезона.


3 Филцов аксесоар за бутилка


14 уютни есенни проекта

Обвийте бутилките с вино, със сок или с газирана напитка с парче филц, което сте изрязали и оформили като ръкав за долната част на бутилката. Аксесоарът ще задържа капките от течностите и ще предпази повърхностите от петната, които те оформят върху дървесината. Срежете два правоъгълника и пришийте двата им ръба. Добавете ивица тъкан в ярък оттенък с изрязани от цветен филц форми на листа, шишарки или жълъди, и завържете.


4. Меко одеялце за студените сезони

14 уютни есенни проекта

Използвайте вече ушито одеяло или мека материя, за да създадете този уютен и мек аксесоар за дома, чудесен за вечерите от сезона, когато искате да почетете с чаша горещ шоколад в ръка. Можете да добавите обшивка по ръбовете. Върху аксесоара пришийте или залепете с материя за апликации изрязани от цветен филц, с формата на разнообразни по размер и тип листа. Вижте подробности за проекта тук.


5. Аксесоар за иглите


14 уютни есенни проекта

Направете функционален аксесоар за съхранение на игли от филц. Изрежете парче филц с формата на правоъгълник, сгънете го надве и пришийте парче тъкан за забождане на иглите. В предната част на тъканта пришийте филцово листо за есенен акцент.


6. Филцова купичка за ядки

14 уютни есенни проекта

Купичката за ядки е чудесен акцент за всекидневната, изработена от два пласта тъкан, филц и памук. Изрежете две правоъгълни парчета от двете тъкани и ги пришийте една към друга по ръбовете. Зашийте ъглите на правоъгълника с къс шев, оформяйки купичка, и минете по ръбовете на аксесоара с шевна машина. Ако използвате два тона за двете тъкани, можете да използвате купичката като ярък акцент за масичката за кафе.


7. Филцова поставка за салфетки

14 уютни есенни проекта

Използвайте обикновена дървена или пластмасова поставка за салфетки за хранене, за да създадете есенен аксесоар с лесна за замяна предна част. Акцента оформете от две парчета филц с правоъгълна форма, които сте пришили по ръбовете, оставяйки долният ръб незашит. Аксесоарът освежете с няколко детайла от цветен филц, дърво и листа, или други детайли по желание, които сте пришили или залепили със самозалепваща се материя за апликации. Вмъкнете филцовия детайл върху предната част на аксесоара, като го обхванете от двете страни.


Очаквайте продължение...



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
есенни проекти, интериор, есенни акценти, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg