фирми продукти
представяме
работа
 
14 есенни палитри, любими на дизайнерите - 2

Есента е сезонът на ярките багри и наситени нюанси, затова можете да се възползвате от тях в дома си, като ги пресъздадете в палитрите на интериорите. Вижте няколко любими комбинации от цветове на няколко специалисти по интериорен дизайн, които можете да използвате за вдъхновение при създаването на интериорите.

Част първа




8. Алекс Папахристидис, Ню Йорк

14 есенни палитри, любими на дизайнерите - 2

Според Алек Папахристидис най-хубавите есенни тонове са ръждиво-кафяво, тютюнево зелено, ванилово и златистите оттенъци. Ако се съчетаят тъмни със светли тонове, мекият контраст създава триизмерност в интериорите. Поставени на светъл фон, наситените оттенъци се трансформират в акценти, особено ако се съчетаят с геометрични щампи и шарки.


9. Нина Петронцио, Лос Анжелес

14 есенни палитри, любими на дизайнерите - 2

Слива, аметист и патладжанено синьо са любимите тонове за есента на лосанжелиската дизайнерка. Тя предпочита ярките и наситени нюанси, които пресъздават багрите на плодородната есен и които са особено модерни. Те са възможност да добавите ярки акценти, но и да заложите на палитри, които няма да превърнат интериорите в кич. Тези оттенъци могат да заменят иначе традиционните бургунди и тъмночервени нюанси.


10. Алесандра Бранка, Чикаго

14 есенни палитри, любими на дизайнерите - 2

Тоновете на сезона са червено, оранжево и жълто, комбинирани с какаово. Те балансират между слънчевите оттенъци на жълтото и тъмните тонове на кафявото. Дизайнерката предпочита да съчетава палитрите с антични аксесоари, които подчертават изисканата атмосфера на есенните интериори.


11. Джо Наим, Ню Йорк

14 есенни палитри, любими на дизайнерите - 2

Наим избира нетрадиционно съчетание на неутрални оттенъци с ярки тонове на синьо и зелено. Основата е от много светло бежово, което балансира ярките нюанси на синьо и червено.


12. Крис Барет, Лос Анжелес

14 есенни палитри, любими на дизайнерите - 2

Барет използва нетрадиционни за есента багри, основно неутрални тонове на бежово и крем, като превръща в акцент аксесоарите в абаносово. Любима добавка е тъмнорозовото, което се съчетава добре както с крем, така и с кафяво.


13. Брус Фокс, Чикаго и Бостън


14 есенни палитри, любими на дизайнерите - 2

Топлите и студени оттенъци балансират интериорите в цялостна хармония. Златистите багри на ламперията от дъб хармонизират с белите и сиви оттенъци на килимите и част от тапицерията, а опушените тонове създават визуален баланс. Свеж акцент са аксесоарите в тъмносиньо, които подчертават дървените акценти. Допълнителен фактор в интериорите са осветителните тела, които са монтирани на пластове, за да разгърнат палитрата.


14. Кейт Сингър, Ню Йорк


14 есенни палитри, любими на дизайнерите - 2

Дизайнерката избира тъмните тонове на кафяво и бежово, а за акцент тя използва пастелно зелено в няколко тона. Няколко аксесоара в тиквен оттенък добавя усещане за плодородие, но не се натрапват със своите ярки характеристики. Тъмнокафевите тонове са основа за интериорите през есента, а за баланс са използвани бежово и бяло.


Източник: traditionalhome.com







Няма коментари


ключови думи
есенни палитри, интериор, дизайн, ярки багри, наситени тонове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg