фирми продукти
представяме
работа
 
14 есенни палитри, любими на дизайнерите

Есента е сезонът на ярките багри и наситени нюанси, затова можете да се възползвате от тях в дома си, като ги пресъздадете в палитрите на интериорите. Вижте няколко любими комбинации от цветове на няколко специалисти по интериорен дизайн, които можете да използвате за вдъхновение при създаването на интериорите.


1. Матю Патрик Смит, Ню Йорк

 14 есенни палитри, любими на дизайнерите

Дизайнерът харесва есенните тонове заради това, че те могат да се използват през всеки сезон, стига да се съчетаят в подходяща за сезона палитра. Смесени с кафяво червени тонове, опушени кафяви оттенъци и приглушени зелени багри са чудесни за есенните интериори, особено ако се съчетаят с бяло, за да балансират визуално пространствата. Подходящи са и кремавите тонове.


2. Барбара Бари, Лос Анжелес

 14 есенни палитри, любими на дизайнерите

Дизайнерката предпочита тонове, които носят изтънчената красота на скъпоценните камъни. Ненатрапчив аметист, перлени оттенъци и луксозни златисти нюанси са приглушени акценти в интериорите през есента, а и през всички останали сезони на годината.


3. Маршал Уотсън, Ню Йорк

 14 есенни палитри, любими на дизайнерите

Сложният характер на есенните палитри според дизайнера позволява тоновете да се напластяват. Златистите оттенъци се съчетават чудесно с по-ненатрапчивите оранжеви и жълти тонове, а винените нюанси подчертават богатата наситеност на палитрата чрез топлото си ядро. Комбинацията може да включва балансиращи оттенъци на бяло, кафяво и сиво, които създават хармонична феерия.


4. Бъни Уилямс, Ню Йорк


 14 есенни палитри, любими на дизайнерите

Според Бъни Уилямс есенните дни са чисти и свежи, и такива трябва да са използваните през сезона цветове. Тъй като есенните нощи са студени, топлите червени оттенъци създават уют в интериорите и се съчетават чудесно с кафявите тонове на дървесината. Червените оттенъци, особено ако те са по-ярки, могат да се съчетаят с крем и бяло, за да не се превърнат в кичозно ядро на интериорите.


5. Ким Александриук, Лос Анжелес

 14 есенни палитри, любими на дизайнерите

Дизайнерката предпочита да съчетава факторите в интериора, като ги напластява. Тя използва не само цветовете, но и аксесоарите, за да ги вплете в хармоничните интериори. Дървесината, съчетана с топло жълто и мек крем, е чудесна основа за есенните интериори, особено ако добавим доза естествена светлина в помещенията. Дизайнерката сякаш внася есента вътре в интериорите, без да жертва уюта.


6. Том Стрингър, Чикаго

 14 есенни палитри, любими на дизайнерите

Любимите тонове на дизайнера са топлите натурални оттенъци, каквито са бронзовото, меденото, ваниловото, какаовото и охрата. Луксозните златисти нюанси са чудесна основа за есенните палитри, особено ако са съчетани с изобилна светлина в помещенията. В интериорите са добавени есенни акценти, които подчертават атмосферата.


7. Робърт Браун, Атланта

 14 есенни палитри, любими на дизайнерите

Дизайнерът Робърт Браун предпочита семплата палитра от съчетание на наситени стени, светла настилка и ярки акценти. Стените на есенните интериори той обагря в тон каки, който контрастира с белия под и яркочервените акценти в интериора. Наситените зелени и кафяви нюанси създават уют, а балансиращите светли оттенъци, в съчетание с много светлина, създават уравновесена палитра. Добавената табуретка в светлосин, но наситен тон, разчупва палитрата.


Източник: traditionalhome.com







Няма коментари


ключови думи
есенни палитри, интериор, дизайн, ярки багри, наситени тонове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg