фирми продукти
представяме
работа
 
Хавайските къщи на звездите

От средата на миналия век Хавайските острови са любима дестинация на знаменитостите за ваканциите, затова не е никак чудно, че някои от тях закупуват ваканционен дом на Хаваите. Невероятните плажове, вулканичните планински върхове и екзотична култура са истински магнит за известните, които често могат да бъдат видени по бреговете на Тихия океан. Една от първите знаменитости, които правят островите известни, е Елвис Пресли. Днес много от холивудските филми се снимат именно на Хаваите, а немалко известни личности произхождат именно от този отдалечен от материка американски щат – например президентът Барак Обама. Вижте няколко знаменитости, които са избрали Хавайските острови, за да закупят къща за ваканцията.


Опра Уинфри

Хавайските къщи на звездите

Преди години легендарната водеща закупува огромна резиденция на остров Мауи, на стойност 8.8 милиона щатски долара. Резиденцията включва 60 акра имот и е с панорама към бреговете на Пасифика. Къщата осигурява на Опра уединение, от което тя се нуждае при дългогодишната си кариера на телевизионна водеща. Къщата някога е била ранчо, но водещата го е трансформирала в модерен дом с всякакви екстри.


Джак Джонсън

Хавайските къщи на звездите

Джак Джонсън е американски сърфист, режисьор и композитор, роден на Хавайските острови. Той избира хавайският остров Оаху, където е живял като малък, за да закупи къща недалеч от плажовете на Тихия океан. Къщата не е много голяма, но е заобиколена от зеленина и фини пясъчни брегове. Тя се намира по северните брегове на острова, недалеч от Pipeline – дестинация, добре известна на местните любители на сърфа.


Ранди Травис

Хавайските къщи на звездите

Кънтри певецът, носител на Грами, е избрал своя ваканционен дом недалеч от Lahaina на хавайския остров Мауи. Имотът разполага със седем спални, 7 бани, басейн с джакузи и огромен двор със зеленина. От стаите на къщата се разкриват невероятни панорами към океана, а интериорите са изпълнени със светлина. Всъщност певецът използва своята къща и като ваканционен дом под наем, като всеки желаещ може да я наеме за ваканцията си срещу определена сума и да се потопи в лукс и екзотика.


Дрю Баримор

Хавайските къщи на звездите

Макар да е известна с лудия си начин на живот, актрисата с дълъг стаж в киното е избрала за свой ваканционен дом къща, разположена на тихо място сред зеленина и дървета. Къщата се намира на екзотичния остров Кауай, известен като ‘градината на Хаваите’. Тя не е много голяма – всъщност представлява просторно бунгало до брега на Тихия океан. Островът е нерядко избиран за снимачния процес на редица продукции, например ‘Джурасик парк’, но е сравнително по-ненаселен от повечето Хавайски острови. Кауай обаче е любимо място за почивка на Дрю Баримор и нейната колежка Камерън Диъз, които често могат да бъдат засечени по екзотичните плажове.


Даниъл Дей Ким

Хавайските къщи на звездите

Роденият в Южна Корея американски актьор, познат с участието си в сериала ‘Изгубени’, преди време обяви за продан своята къща в Хонолулу, Хавай. Частично реновираният дом на звездата е с площ почти 300 кв. Метра и се намира сред високи палмови дървета и екзотични растения. Къщата разполага с пет спални, три бани и огромен басейн. Мраморните и гранитни настилки, както и оформената по артистичен начин кухня са само част от характеристиките на дома, който е предложен на пазара за цена 2.4 милиона щатски долара.


Джош Холоуей

Хавайските къщи на звездите

Колегата на Ким от сериала ‘Изгубени’ – американският актьор и модел Джош Холоуей, също избира Хавайските острови за своя ваканционна дестинация. Тъй като сериалът е сниман в огромна степен именно на Хаваите, къщата е удобство за звездата. Тя се намира съвсем близо до водата и не е твърде голяма, но пък е екзотичен оазис сред невероятната хавайска природа.


Шер

Хавайските къщи на звездите

Преди време певицата и актриса Шер обяви за продажба своя хавайски дом, на цена 8.7 милиона долара. Тя закупува терена на цена малко по-малко от три милиона долара и създава къщата с много вкус и грижа за детайла. Домът разполага с невероятни панорамни гледки към Тихия океан и е обзаведен в стила на остров Бали. Той се намира в курорта ‘Четири сезона’ на големия остров Хавай и разполага с площ 3/4 акра. Къщата е с площ 819 кв. Метра и освен основната сграда, в резиденцията са построени пет бунгала, от които четири със спални и едно с медиа стая и бар. Вижте имението на звездата в Малибу, Съединени щати ето тук.

Източник: hawaiilogue.com







Няма коментари


ключови думи
къщи, къщи на звездите, дом, хавайски къщи

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg