фирми продукти
представяме
работа
 
10 звездни апартамента

Звездите на Холивуд невинаги живеят в огромни палати и резиденции, с по няколко спални и бани, с гараж за няколко коли и огромни градини, оградени с дувари. Някои от тях са избрали да създадат своя дом в просторни апартаменти с панорама към забързания град, високо над тълпите, които се щурат по задачи 24 часа в денонощието. Обикновено известните разполагат с няколко имота в няколко града, но повечето от имотите са огромни къщи извън градовете. Разбира се тези апартаменти струват милиони долари и са много по-просторни от стандартните домове, но те показват начин на живот, който не е толкова далеч от ежедневието на обикновените хора. Вижте някои от домовете на звездите, които са избрали апартамент.

Вижте още: Апартаментът на Клеър Дейнс в Манхатън


Алек Болдуин


 10 звездни апартамента

Актьорът закупува апартамент с площ 384 кв.м., който се намира в нюйоркския район Гринуич Вилидж. Той разполага с четири спални и четири бани, и е на цена 12.5 милиона долара.


Чейс Крофърд


 10 звездни апартамента

Актьорът от сериала ‘Клюкарката’ наема пентхаус в сградата на Файненшъл Дистрикт в Ню Йорк, обзаведен от дизайнера Филип Старк. Наемът за обзаведения апартамент е 5100 долара месечно. Модерният пентхаус разполага с просторни помещения за хранене, почивка и забавления.


Кевин Спейси


 10 звездни апартамента

Бивш дом на актьора Кевин Спейси, апартаментът е с площ 220 кв.м. и се намира в Трибека. Той има три спални, 2 бани, едната от които с дуплекс, и няколко помещения за хранене и забавление. Апартаментът се намира на последните два етажа на бутикова сграда и е продаден през 2008 година за пет милиона долара.


Шерил Кроу


 10 звездни апартамента

Певицата разполага с просторно имение  в Лос Анжелис, но за свой дом в Ню Йорк тя избира луксозен апартамент в НоХо. Той е собственост на Шерил Кроу от 1998 година и е обзаведен по урбанистично-индустриален маниер, с винтидж акценти.


Пъф Деди

 10 звездни апартамента

Рапърът Пъф Деди, известен с името Диди, притежава апартамент с панорама към Сентрал Парк. Нюйоркският дом на звездата е обзаведен от Бенджамин Нориега-Ортиз. Обзавеждането е семпло, но практично, а цветовете са неутрални и ненатрапчиви.


Леонардо ди Каприо

 10 звездни апартамента

Актьорът закупува просторен апартамент в Ривърхаус, екологична сграда в метрополитен Ню Йорк, през 2008 година. Апартаментите са обзаведени от Том Филисиа и са захранвани чрез соларна енергия. За изграждането на сградата са използвани еко материали, нетоксични бои и рециклирана дървесина, а въздухът се обновява регулярно.


Джъстин Тимбърлейк

 10 звездни апартамента

Певецът закупува апартамента през 2008 година. Той е с площ 278 кв.м., с три спални и три бани, и е разположен в Трибека, Манхатън. Цената му е почти пет милиона щатски долара.


Натали Портман

 10 звездни апартамента

Апартаментът с площ 236 кв.м. е бивша собственост на актрисата Натали Портман, която го продава през 2008 година за 6.55 милиона щатски долара. Той е с три спални, три бани и тераса, а огромните прозорци осигуряват изобилна светлина. Намира се в сграда в Уест Вилидж в Манхатън.


Скарлет Йохансън


 10 звездни апартамента

Актрисата е собственик на този дуплекс до 2008 година, когато го обявява за продажба. Цената му е 1.8 милиона щатски долара, а площта му е 121 кв.м. Апартаментът се намира в Трибека, Манхатън, в сградата на бивша текстилна фабрика, строена в началото на 20 век.


Кристиян Лакроа


 10 звездни апартамента

Френският моден дизайнер е собственик на апартамента до 2009 година, когато го обявява за продажба за 2.6 милиона долара. Апартаментът е с площ 200 кв.м. и се намира в региона Маре, Париж. Въпреки не много голямата си площ домът на дизайнера е обзаведен с много вкус, с меки текстилни тъкани, с френски врати и парижки детайли. Високите тавани на помещенията пресъздават старинната архитектура от миналия век.


Източник: casasugar.com







Няма коментари


ключови думи
звездни апартаменти, интериор, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg