фирми продукти
представяме
работа
 
6 приказни детски стаи

Децата живеят в свой собствен свят – свят на приказки и въображение, сякаш извадени от книжките с картинки за принцеси и принцове. Вижте няколко детски стаи, вдъхновени от приказните вълшебства, изпълнени с цветове и игриви акценти.


1. Розова стая за принцеси

 6 приказни детски стаи

Розовите нюанси , използвани внимателно, създават приказна атмосфера в интериорите. Особено подходящи за малките момичета, розовите тонове са чудесен тандем със синьото, пурпурното и бялото. Акцентите са огромен огледален гардероб, легло с балдахин и масичка с огледало до леглото. Върху пода е застлан огромен бял килим, а стените са боядисани в синьо с пурпурен оттенък.


2. Омагьосана гора

 6 приказни детски стаи

Основен акцент в стаята са стенните рисунки, които създават вълшебна омагьосана гора. За да се създаде по-силен ефект са добавени дървени детайли, аксесоари с формата на гъбки, няколко малки килимчета и ажурни завески за прозорците. Вашето дете сякаш е основен герой в приказка за магия и борба между злото и доброто, в което то участва със своето въображение.


3. В дълбините на океана

 6 приказни детски стаи

Подходящо за деца от двата пола, водното царство е създадено чрез рисунки върху стените. То води до въображаеми приключения, мистерията на дълбините и забавления с морските създания. Жаждата за открития създава настроение и дразни въображението на малките. Стенните рисунки са допълнени от легло с формата на лодка, тематични аксесоари и нюанси на синьо, червено и зелено.


4. Стаята на Пепеляшка

 6 приказни детски стаи

Една от най-известните приказки, тази за Пепеляшка, е вдъхновение за тази детска стая. Леглото е оформено като каляска, а гардероба е с формата на замък. Цветовете са розово, жълто, бежово, а върху една от стените е изработена фреска. Макар и не много просторна, стаята разполага с всичко необходимо за игра, учене, четене и почивка. Основен материал е дървото.


5. Аква спалня

 6 приказни детски стаи

Повечето деца са любознателни по отношение на животни и животни, които не могат да се видят всеки ден. Те са магнит за детското внимание и са възможност да научат децата на полезни неща от всекидневието. Светът на океана е магнетична магия за детското любопитство, особено ако съчетаете дизайн и нетрадиционни детайли. Подходяща за деца и възрастни, тази спалня съчетава света на морските животни и растения с удобството на огромно легло, много светлина със сини тонове и няколко практични аксесоара.


6. Стаята на феите

 6 приказни детски стаи

Просторната детска стая е обзаведена само с най-практичните аксесоари. Поставени са кръгло легло, ажурни завеси на прозорците и шкаф с формата на горско дърво. Естествените детайли са заимствани от гората, а цветовете са неутрални и ненатрапчиви оттенъци на жълто, бежово, розово и кафяво. Кръглото легло е с формата на отрязан дънер, а акцентите по него са с форма на дървесни гъби и мъхове. Над леглото има розов балдахин, а лампите са с формата на горски цветчета. Стените са в мек жълт тон, а естествената дървена настилка е гола. Фокусна точка е леглото, но до него е поставен интересен детайл, който играе ролята на шкаф. Той е с формата на дърво, чиято корона минава по тавана и пред което за пресъздадени пътечки от камъни.

 6 приказни детски стаи

 6 приказни детски стаи

 6 приказни детски стаи


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, детски стаи, обзавеждане, игриви акценти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg