фирми продукти
представяме
работа
 
Есенни възглавнички с филц

Есента наближава и е време да обзаведете дома си с меки материи, есенни тонове и уют. Осигурете си удобство в студените дни, изпънати на дивана с книга в ръка и чаша горещ шоколад, обгърнати от куп меки декоративни възглавници. Изберете своите любими оттенъци на зелено, оранжево и кафяво, и какаово, и ги съчетайте върху тези лесни възглавници с есенни листа.

Есенни възглавнички с филц

Разположението на детайлите, цветовете и размерите можете да изберете спрямо своя вкус и съществуващия интериор, в който ще ги интегрирате. Можете да използвате готови едноцветни декоративни възглавници без детайли или да ушиете от избраните тъкани калъфки, да пришиете листата от филц, и да добавите пълнеж от памук, вълна, или полиестер. Ако използвате готов аксесоар, извадете пълнежа и изперете калъфката.


От какво се нуждаете, за да ги направите: декоративни възглавници, калъфки или избрана тъкан за шиене; игла и конец; шевна машина; филц в желаните оттенъци; шаблони на листа – можете да ги свалите от статията, от интернет или да ги очертаете на ръка; шивашка креда; принтер; ножици; по желание – пълнеж.


Как да ги направите:


1. Свалете и оразмерете шаблоните на есенни листа. Решете по колко листа искате да поставите върху всяка възглавница. Принтирайте акцентите и ги тествайте върху аксесоарите или върху парчетата тъкан, които ще оформите като декоративни възглавници.

Есенни възглавнички с филц

Есенни възглавнички с филц

2. Поставете хартиените шаблони върху цветен филц и очертайте с креда по контурите. Изрежете с ножици. Върху листата очертайте на ръка жилките. Можете да минете с шев по жилките предварително или при пришиването на акцентите. Можете да добавите и няколко филцови пеперуди за акцент, като ги изрежете от по-ярък оттенък филц. Ако изгладите крилата на пеперудите в обратна посока на основата, ще се създаде ефект сякаш те са кацнали върху аксесоара.

3. Поставете листата върху калъфката и ги захванете с карфици. Пришийте ги с машинен шев за тъканта, като започнете от стеблата в посока нагоре. Ако не сте оформили жилките, минете с иглата по тях, с конец в координиращ оттенък, като се движите във формата на буквата V. Пришийте всички листа и минете с ютия върху тъканта от вътрешната страна. Върнете пълнежа и пришийте отвора за пълнежа.


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
декоративни възглавнички, есенни тонове, дизайн, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg