фирми продукти
представяме
работа
 
11 красиви тапета с креативен дизайн

От десетилетия тапетите са един от най-бързите и гъвкави начини да създадете желаните интериори, да добавите цвят и да оформите акцент в помещенията. Те могат да се сменят сравнително лесно, да се поставят на всички стени в стаята или да се залепят само на сектори от стените. Тапетите могат да се използват и за разнообразни проекти в дома, тъй като те са гъвкав материал, в множество разцветки и десени. Вижте няколко модерни тапета за интериорите.


1. Винтидж тапет

11 красиви тапета с креативен дизайн

Този винтидж тапет съчетава неутрални тонове и затова е подходящ за всеки интериор, даже за такива с модерен дизайн. За изработката му са използвани само мастила на водна основа, без разтворители или вредни вещества. Екологичните тапети съчетават едри мотиви с ненатрапчиви акценти.


2. Пастелно-металиков тапет


11 красиви тапета с креативен дизайн

Ефектен тапет с металикови фигури, които са оформени в няколко размера и са разпръснати из повърхността на тапета. Цветът е светлосив, което прави акцента подходящ за всякакви интериори. Размерите на всяко парче са 0.5 х 10 метра.


3. Тапет със зеброва шарка

11 красиви тапета с креативен дизайн

За почитателите на дивата природа, тези зеброви тапети са чудесно допълнение към аксесоарите с животински мотиви, например килими и декоративни възглавници от изкуствен материал. Ролките са с размери 0.5 х 10 метра и са оформени така, че десените на парчетата да съвпадат при лепене, за да се създаде непрекъсната зеброва шарка. Тапетът е лесен за нанасяне, а лепилото се активира при потапяне във вода. Той се почиства и се отлепва лесно при необходимост.


4. Тапет с пастелни птичи щампи


11 красиви тапета с креативен дизайн

Ненатрапчив, но много приятен за окото, тапетът съчетава пастелни тонове на бежово, зелено и синьо. Той е щампован с мотиви на дървета и птици. Аксесоарът е създаден така, че да прикрива неравностите по стените в стаята. Една ролка е с размери 0.5 х 10 метра.


5. Азиатско тоале

11 красиви тапета с креативен дизайн

11 красиви тапета с креативен дизайн

Предварително намазан с паста – лепило, тапетът се активира само с потапяне във вода. Той може да се мие с влажна кърпа и се отлепва лесно при необходимост. Щампите са в бяло и синьо, наподобяващи известното тоале, но създадени в азиатски стил от природни сцени.


6. Мозаичен тапет

11 красиви тапета с креативен дизайн

Принтирани върху винил, щампите наподобяват дизайна на мозайка от фаянсови детайли. Лесна за поставяне и много по-достъпна като цена, ролката тапет е с размери 0.5 х 10 метра. Предварително нанесената пата – лепило се активира с вода. Заради несиметричните мотиви ролките не трябва да се напасват по сектори.


7. Тапет в черно и сиво

11 красиви тапета с креативен дизайн

Тапетът съчетава черно с металически тонове, оформени като дървесни мотиви. Размерите на всяко парче са 0.5 х 10 метра. Изискано решение за модерните интериори на трапезарията и антрето, тапетите изискват достатъчно светлина, за да разгърнат пълния си потенциал.


8. Тапет с хризантеми

11 красиви тапета с креативен дизайн

11 красиви тапета с креативен дизайн

Тапетът е щампован с големи мотиви на хризантеми, а дизайнът му е вдъхновен от японските тъкани от деветнадесети век. Поставя се лесно и прикрива неравностите по стените. Тапетът съчетава неутрални оттенъци на бежово и кафяво, а всяка ролка е с размери 0.5 х 10 метра.


9. Флорален тапет


11 красиви тапета с креативен дизайн

Ненатрапчивите флорални мотиви добавят не много ярки тонове в интериорите. Аксесоарът е предварително намазан с лепило, така че поставянето не изисква допълнително намазване при залепяне. Тапетът може да се мие и да се отлепя при необходимост. Всяка ролка е с размери 0.5 х 10 метра.


10. Тапет с бамбукови шарки


11 красиви тапета с креативен дизайн

Органичните бамбукови мотиви са създадени чрез меки бежови оттенъци, а основата е от винил. Лепилото на тапетите се активира чрез вода. Миещият се тапет е щампован с бамбукови стръкове върху неравномерен фон, пресъздаващ релефа на грапава тъкан.


11. Геометричен тапет

11 красиви тапета с креативен дизайн

Подходящ за модерните дизайни, тапетът е от тежък винил, щампован с геометрични фигури. Повърхността му е щампована с няколко тона на бежово, розово и бяло. Размерите на ролките са 0.5 х 10 метра.


Източник: gadgetsharp.com







22 април 2015 11:59 | тапети
От: comfort.bg
Тапетите от тази статия не се предлагат за продажба. Актуални предложения за тапети можете да разгледате на този линк: https://www.comfort.bg/bg/tag/srchcatalog/%F2%E0%EF%E5%F2%E8/1.html?keyword=%F2%E0%EF%E5%F2%E8
22 април 2015 11:37 | флорален тапет рози
От: зинаида Петкова
Цена, размер поръчка
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
тапети, креативен дизайн, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg