фирми продукти
представяме
работа
 
9 "бухалови" аксесоара за дома

Бухалът е нощна птица, която се свързва с мистиката, с магията, с мъдрост и сетивност. Заради качествата си птицата е харесвана от мнозина. Вижте няколко аксесоара за дома с "бухалов" дизайн, с практични характеристики и интересно присъствие като акценти в интериорите.

 9


1. Вентилатор с бухал


 9

Практичен и креативен, аксесоарът е с основа, наподобяваща бухал. Изработен от метал, вентилаторът разполага с ри весла и мотор с мощност 20 вата. Можете да го поставите директно върху работното бюро у дома или в офиса. Размерите на аксесоара са 20 х 20 х 32 сантиметра.


2. Соларни лампи


 9

Тези соларни екстериорни лампи се зареждат от енергията на слънцето и осигуряват светлина през нощта за дворчето или градината Ви. Те са с формата на бухалчета, чиито очи светят в тъмното. Лампите са LED, затова спестяват енергия за повече време. Красиви детайлипрез деня, през нощта тези ефектни птички са чудесен акцент за терасите, верандите и дворовете.


3. Подпорки за книги


 9

Забавни, цветни и ефектни, тези подпори за книги могат да се поставят върху рафтовете на шкафовете, за да държат книгите изправени. Изработите са от мека изкуствена кожа в ярки тонове и не съдържат токсични ингредиенти. Предлагат се в чифт по два броя.


4. Помпа за лосион с бухал

 9

Красив и функционален аксесоар за банята, в който можете да съхранявате сапун или лосион. Той дозира съдържанието с едно натискане, а основата му се превръща в интересен акцент за интериорите. Създадене от ръчно обагрена синтетична смола.


5. Бухал стенен часовник

 9

Изработен от ръчно оцветена смола, часовникът разполага с махало във формата на жълъд, който се движи напред и назад. Детайлът се захранва с АА батерии и е с размери 18 х 30 сантиметра. Стрелките на часовника са оформени като листа, които се движат по циферблата.


6. "Горска" настолна лампа

 9

Чудесен аксесоар за детската стая, настолната лампа е поставена върху основа, пресъздаваща горска сцена. Основата е под формата на дърво с кацнал на клонче бухал, а под дървото има горски гъби с птичка и бобър. Лампата е аксесоар от колекция с горски привкус, създадена за детски стаи, решена в меки тонове.


7. Детска забавачница с горски животни

 9

Апликирана с цветни парчета тъкан,меката постелка е подходяща за най-малките. Нейните безопасни за бебето повърхности и ярки багри ще допаднат на децата, а висящите фигурки ще ги занимават, докато родителите се занимават с ежедневните си задачи. Дизайнът на аксесоара включва дървета, птици и растения, сред които основна фигура е тази на бухалчетата. Игра за сетивата на малчуганите, продуктът разполага с безопасно вградено огледало и релефни материи за игра.


8. Соларен бухал срещу гарги

 9

Изработен в истински размери, аксесоарът е с формата на бухал, който държи гаргите далеч от Вашата градина. Изработен е от оформен с матрица винил, ръчно обагрен, и работи чрез соларна енергия. Соларната батерия е вградена в горната част на птицата, за да захранва движенията на главата й. Движенията на главата пресъздават истинските движения на нощната птица.


9. Сапуниерка с бухалчета

 9

Очарователната сапуниерка е истинско пиршество за очите. Изработена от синтетична смола, оцветена с ярки тонове, тя е поставена на краче - дървен ствол, а основата й пресъздава зелено листо. Две бухалчета стоят в единия край на листото като забавен акцент за банята.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, аксесоари, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg