фирми продукти
представяме
работа
 
6 практични помощника за дома - 1

Днес на пазара можете да видите всякакви джаджи и практични аксесоари за дома, които улесняват работата в кухнята, почистването, грижата за дома, дори храненето. Те са креативни, семпли и много функционални, сякаш решението на проблемите никога не е било толкова лесно. Вижте няколко практични аксесоари, които ще Ви помогнат в забързаното ежедневие.


1. Карирана покривка с цип


6 практични помощника за дома - 1

Ако сте се сблъсквали с проблема с поставяне на покривка върху градинската маса с чадър, ето един продукт, който решава това неудобство. Не се налага да демонтирате градинския чадър всеки път, нито да режете кръглата покривка за масата на терасата или градината. Покривката се предлага в няколко размера и е с пришит цип, който обхваща основата на чадъра и затваря двата ръба на аксесоара. Тъй като е за екстериорна употреба, лесната за почистване винилова материя е устойчива на избледняване и е с полиестерна основа, за да не се плъзга. Аксесоарът се предлага в три разцветки.


2. Лъжица за бисквити


6 практични помощника за дома - 1

Dipr е специална лъжица, създадена за онези, които обичат да топят бисквитите си в мляко, кафе или пък какао. Вече няма да Ви се налага да търсите парчетата от сандвич бисквити по дъното на течностите, да топите пръстите си в мляко и да почиствате неразборията, създадена от децата по време на закуска. Продуктът се предлага в няколко разновидности, включително такива с дръжка с формата на животно, забавна за децата. Лъжицата осигурява по-голяма чистота, тъй като не се налага да бъркате с пръсти в млякото или какаото, за да потопите бисквитката.


3. Бамбукова поставка за летните обувки

6 практични помощника за дома - 1

По време на ваканция или на вилата, тази поставка ще съхранява сандалите, чехлите и аксесоарите без проблеми, върху стената или върху вратата. Продуктът може да побере до 10 чифта обувки, както и шапки, и шалове. Металната кука в горната част захваща лесно аксесоара към вратата на дрешника или на стаята. Основата съдържа бамбукови акценти, а в сгънато състояние аксесоарът е с малки размери, подходящи за багажа. Височината му е 185 сантиметра.


4. Кърпи на таблетки

6 практични помощника за дома - 1

Макар да има вид на опаковка с таблетки, това всъщност е опаковка за кърпи, създадена специално за пътуване. За да се спести пространство в багажа кърпите са със съвсем малки размери, 2.2 х 0.6 сантиметра, оформени като таблетки. За да се използват, таблетките се потапят във вода и за няколко минути те се трансформират в кърпи с размери 28 х 22 сантиметра. Кърпите могат да се използват за почистване на лице, за подсушаване, за попиване на течности и прочее. Можете да използвате аксесоарите многократно или да ги изхвърлите.


5. Кухненски щипки за кюфтета


6 практични помощника за дома - 1

При готвенето на кюфтета, основна част от времето се използва за оформянето на топките. Стараете се да ги направите с правилна форма и размери, но обикновено задачата не е много лесна. С тези щипки за кюфтета можете да оформяте каймата на топки и да си осигурите бързо и равномерно готвене. Създадени от алуминий, аксесоарите оформят топки с диаметър 5 сантиметра. Сместа се загребва директно от купата, без да се налага да се цапате допълнително. Освен за кюфтета, щипките могат да се използват за готвене на фалафели, на курабии и прочее вкусотии.


6. Лимонови мрежи за сок

6 практични помощника за дома - 1

Понякога решението на ежедневните проблеми се крие в нещо много семпло. Ако да речем в кухнята са Ви необходими няколко лъжици лимонов или портокалов сок, вероятно ще изстискате сока директно от резените лимон, без да използвате сокоизтисквачка. При ръчно изстискване обаче има риск в сока да попаднат и семките, затова можете да използвате тези аксесоари за еднократна употреба. Те са мрежички от памучна тъкан с еластични ръбове, които се поставят върху резените лимон. Еластичните ръбове обхващат резени с няколко размера, а изстискването на сока може да се изпълнява директно върху ястията или салатите.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, практични аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg