фирми продукти
представяме
работа
 
Креативни мидени коали

След края на лятото можете да запазите спомени от лятната ваканция, като използвате събраните от морския бряг мидени черупки. Пуснете на свобода въображението си и създайте от тях разнообразни акценти за дома. Ето една лесна идея с раковини, която пресъздава очарователни коали в няколко размера, които можете да подредите из интериорите или да оформите като сценка върху страничната масичка. Необходими са Ви само подръчни материали и въображение.

Креативни мидени коали


Необходими материали:

* мидени раковини в няколко размера и форми
* бързосъхнещо лепило
* мъниста
* боя и художническа четка
* полимерна глина за проекти или пластилин

Креативни мидени коали



Инструкции:


1. Експериментирайте комбинации от няколко раковини, за да изберете как да ги съчетаете, преди да започнете да работите с глината и лепилото. Тук са създадени две коали, малка и голяма, както и две мидени кокосови палми от парчета мидени черупки. За коалите са използвани стандартни миди с триъгълна форма, а за палмите са изрязани парчета от големи раковини.

2. Създайте малки уплътнения от полимерната глина или от пластилин, за да изградите основи за фигурите. Залепете с материала частите, за да тествате как са изградени те като детайл, преди да ги залепите.

3. Изградете главите и телата отделно, и ги залепете едва когато са изсъхнали. Преди да залепите по-големи парчета, нанесете лепило с четка върху по-малките части, например очите. Използвайте глина или пластилин за подпора на фигурите, докато лепилото съхне.

4. Залепете раковината за тяло към двете миди за крачета. Те трябва да са стабилни, за да играят ролята на основа на фигурите. Върху мидата за глава залепете две по-малки раковини за уши, една тъмна мида за нос и две мъниста за очи. Изчакайте лепилото да изсъхне и съединете двете части. Палмите направете от ивици черупка, залепени върху основа от мида. Добавете с лепило няколко кокосови ореха от малки мидени черупки.


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
креативни акценти, лесни идеи, декорация, мидени коали

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg