фирми продукти
представяме
работа
 
9 нестандартни хранилки и бани за птици

Ако имате двор или градина, и искате да привлечете към тях птички, вижте няколко аксесоара за пернатите. Можете да поставите баня за птици, която обикновено е красив акцент за екстериорите, или хранилка със семена. Дори да разполагате с апартамент с тераса, можете да добавите някой от тези практични аксесоари, с които ще помогнете на птиците да се разхладят и ще ги нахраните.

 9 нестандартни хранилки и бани за птици


1. Баня за птици за монтаж на парапетите

 9 нестандартни хранилки и бани за птици

Ако не разполагате с двор, а искате да поставите баня за птички на терасата, този продукт е създаден за монтаж върху парапети. Пластмасовият съд е монтиран към метална основа, която се захваща към парапета и която може да се наклонява настрани, за да се почиства лесно и бързо съда с водата. Размерите на аксесоара са 50 сантиметра диаметър и 5 сантиметра дълбочина.


2. Баня за птици с поставка и окачалка


 9 нестандартни хранилки и бани за птици

Металната основа на аксесоара може да се поставя върху висока поставка или да се окачи на синджир за три странични окачалки. Неръждаемата повърхност на продукта позволява да се използва на открито, дори при влажен климат. Аксесоарът е с диаметър 36 сантиметра.


3. Тройна хранилка за птици

 9 нестандартни хранилки и бани за птици

Хранилката се състои от три сектора за семена, които могат да са разнообразни по съставки. Прозрачната основа съдържа метални аксесоари с отвори, върху които птиците могат да кацнат и да кълват, а в долната си част аксесоарът има сектори за храна.. Основата може да се монтира върху поставка или да се окачи за покрива на верандата.


4. Баня за птици за градината


 9 нестандартни хранилки и бани за птици

Пресъздаващата планински хълмове баня за птици е изработена от фибростъкло, но има повърхности с имитация на камък. Лек и издръжлив, аксесоарът за градината е с размери 62 х 45 х 11 сантиметра. Може да се постави в градината под храстите или върху поляна, за да могат птиците да се къпят във вдлъбнатината между ″хребетите″.


5. Къща - хранилка


 9 нестандартни хранилки и бани за птици

Ръчно залепени за повърхностите късчета цветно стъкло са интересен детайл върху аксесоара за птици. Той може да се окачи върху дърво в градината и е красив акцент за ландшафта. Повърхностите се почистват лесно, а съдинката за семена е разделена на няколко сектора.


6. Прозоречна хранилка за птици


 9 нестандартни хранилки и бани за птици

Дори да живеете в апартамент можете да поставите тази малка хранилка за птици върху външните стъкла на прозорците. Аксесоарът се пълни лесно и се поставя чрез вакуумни захватки. Това дава възможност да наблюдавате птичките отвътре, без да се притеснявате да не ги изплашите.


7. Панорамна хранилка

 9 нестандартни хранилки и бани за птици

Огромният стъклен аксесоар се монтира върху прозорци с ширина между 50-100 сантиметра. Хранилката е създадена по начин, че да можете да наблюдавате птичките отвътре, без да се притеснявате да не ги изплашите. Външната повърхност е покрита с огледално фолио, за да не могат птиците да ви виждат. Основата на хранилката е от махагон, а семената се поставят отвътре, през отвор.


8. Хранилка за птици с ангелче


 9 нестандартни хранилки и бани за птици

Красив акцент за градината и интересен аксесоар за птичките в градината, продуктът е изработен от микс от камък и синтетична смола. Той включва LED лампа, зареждаща се чрез соларни батерии, която вечер огрява съдинката с мека светлина. Размерите на продукта са 28 х 35 х 20 сантиметра. Поставена в градината, фигурката е чудесен детайл от екстериора.


9. ‘Езерце’ за птици на синджир

 9 нестандартни хранилки и бани за птици

Създадено на няколко пласта, съоръжението е изработено от метал с покритие срещу ръжда. Пластовете осигуряват вода дори в горещините, когато водата се изпарява за отрицателно време. Съда можете да окачите в градината, като синджирчето е с много интересни детайли листа. Основата може да се окачи и върху поставка.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за градината, аксесоари, хранилки за птици

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg