фирми продукти
представяме
работа
 
Хладно спокойствие и креативност

Пътека от натрошени мидени черупки води до уединена градина зад снежнобяла ограда и едноетажна къща, сгушена сред зеленината на Нантъкет. Това е вилата на интериорния дизайнер Нанси Серафини и нейното семейство, използвана за уикендите. Серия реновации и интериорни похвати трансформират скромната къщурка в кът за отмора и спокойствие.

 Хладно спокойствие и креативност


* Градината е оградена от не много висока, боядисана в бяло ограда. Вратата на предния двор води до стъпало и широка пътека, обточена със зеленина. Остров Нантъкет, който е разположен не много навътре в Атлантическия океан по северноамериканското крайбрежие, е център на социалния живот и перфектен регион за построяването на вила.

 Хладно спокойствие и креативност


* Всекидневната е в меки оттенъци на синьо и бежово. Високите тавани създават усещане за простор в интериорите, а съчетанието между бяло и синьо подчертава пастелната комбинация от архитектурни детайли в горната част на стаята. Обзавеждането е удобно и меко, оформено на сектори. Върху прозорците са монтирани частични завеси, които осигуряват уединение, като едновременно с това не блокират слънчевите лъчи. Голямата винтидж масичка е фокусна точка в интериора, а огромната картина върху стената е чудесен акцент.

 Хладно спокойствие и креативност


* Камината е практичен аксесоар към помещението. Встрани от нея е монтирана система от вградени рафтове, боядисани в искрящо бяло. Пред камината е оформен кът за разговори с фотьойли и табуретки. Остъклена френска врата свързва всекидневната с градината, изпълнена със зеленина.

 Хладно спокойствие и креативност


* В единия край на помещението е оформен малък кът за кафе и чай. Малка кръгла масичка и няколко стола са достатъчни за обзавеждане, допълнени от креативни детайли с вкус към акцентите. Малките прозорци и големите френски врати осигуряват изобилна светлина през деня.

 Хладно спокойствие и креативност


* Просторна трапезария осигурява достатъчно пространство за хранене и сервиране на храната. Основен акцент в интериора са английските сервизи на дизайнерката, подредени под автентичния корабен рул. Рустикалната дървена маса и столове за хранене не са особено изискани, но са практични и удобни.

 Хладно спокойствие и креативност


* Ботаническият килим в спалнята е основен акцент, допълнен от меки оттенъци на бяло и кафяво. Таванският вентилатор ускорява циркулацията на въздуха в стаята, а прозорците осигуряват много светлина в иначе малкото помещение. Наситените стени подчертават белотата на вратите и на прозоречните рамки.

 Хладно спокойствие и креативност


* Гостната вдъхновява с наситените си цветове, които обаче създават нежно съчетание на зелено, бяло и синьо, без да са кичозни. Основен акцент са цветните детайли върху тъканите, които са в ярки тонове. Меките възглавници допълват завивките върху леглото, а допълнителен ефект има тапицираната горна дъска с меки извивки. Прозорците са подчертани от къси волани в горната си част.

 Хладно спокойствие и креативност


* Задното дворче на къщата е обзаведено с тухлена открита веранда, две дървени рустикални пейки и много зеленина. Архитектурните екстериорни детайли са интересен, но не кичозен акцент в ландшафта, а зеленината е подчертана със свежи оттенъци на оранжево, лавандулово и жълто.

 Хладно спокойствие и креативност

Източник: traditionalhome.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg