фирми продукти
представяме
работа
 
10 креативни и нестандартни килима

Дори да не сте почитатели на килимите, които са не само аксесоар за интериорите, но и практични акценти, вероятно ще бъдете грабнати от тези нестандартни килими. Създадените с внимание аксесоари са креативни и функционални, а някои от тях са фокусна точка за интериора.


1. Изтривалка - кантар


10 креативни и нестандартни килима

Създадено от дизайнера Emilio Alarcon, приспособлението е изработени от кокосови влакна. То може да се постави пред банята или пред входната врата, за да могат посетителите да се мерят всеки път, когато идват на гости за кафе. Долната част на изтривалката е от латекс, за да не се плъзга при стъпване.


2. Стенни акценти


10 креативни и нестандартни килима

Дизайнерът Giles Miller е създал тези креативни аксесоари, от които потребителят може да създава невероятни шарки и мотиви. Влакната на аксесоара могат да се оформят в разнообразни посоки, за да се рисуват форми и предмети, например пеперуди, животни и облаци. Визуалният ефект може да се променя според желанието на потребителите чрез множество полипропиленови власинки, залепени върху силиконова основа.


3. Къс природа


10 креативни и нестандартни килима

Дело на дизайнера Nguyen La Chanh това килимче за баня е създадено в хармония между човек и природа. Според учените ходенето по трева е полезно за здравето, а с това килимче можете да го правите всеки ден по няколко пъти. Основата на акцента е от специална пяна, която поддържа свежестта на мъха. Влагата в банята е достатъчна за живите растения.


4. Килим пъзел


10 креативни и нестандартни килима

Продукт на дизайнера Nauris Kalinauskas, аксесоарът се състои от множество килимни плочки, които се наместват като пъзел. По този начин можете да създавате множество комбинации между форми и цветове, да допълвате аксесоара и да увеличавате размерите му. Пъзелът е подходящ за всякакви стаи, тъй като пасва дори на нестандартните подове. Всеки пакет се състои от 10 плочки от един цвят, а продуктът се предлага в 13 разцветки.


5. Изтривалка с пантофи


10 креативни и нестандартни килима

Според автора на тази изтривалка Daniel Meyer има по-малка вероятност на изгубите някоя от пантофите си, ако те са част от килимчето. Поставен пред леглото, аксесоарът е мека повърхност за стъпване и осигурява пантофи за обуване в началото на деня.


6. "Дървено" килимче

10 креативни и нестандартни килима

Създаден от YLdesign, аксесоарът е подходящ за всички потребители, които обичат да създават интериорите си с мотиви от природата. Фокусна точка за всяка стая, продуктът се съчетава добре с естествени материали, като дървесина и вълна. Дизайнът му наподобява отрязано парче дърво, като са оформени пръстени и кора по периферията. Предлага се в три размера и естествени оттенъци.


7. Килимче - яйце


10 креативни и нестандартни килима

Дизайнерката Valentina Audrito съчетава готвенето с изкуството, за да създаде това килимче с кръгла форма. То е с бяла основа и две жълти възглавнички, наподобяващи пържени яйца с жълтъци. Меката основа е приятна за сядане, а аксесоарите са удобни за облегалки по време на четене или кино вечер.


8. Килимче - салам


10 креативни и нестандартни килима

Дело на Flachbild, този семпъл килим е изработен в няколко разновидности. Кръглата му форма и смесица от оттенъци наподобяват формата на резени салам. Подходящ аксесоар за дома на гастрономи и чревоугодници.


9. Лепенка на пода

10 креативни и нестандартни килима

Дизайнерът Ricardo Garza Marcos е трансформирал ежедневен предмет, какъвто е лепенката за наранявания, в интересен аксесоар за интериорите. Килимът е с големи размери, особено по дължина, което го прави подходящ за тесни коридори и стълбища, както и за пространството встрани от бюрото.


10. Килим от листа

10 креативни и нестандартни килима

10 креативни и нестандартни килима

Създаден в два варианта от Studio Tord Boontje за Nani Marquina, килимът е създаден като съчетание между природа и изкуство. Той се състои от множество изкуствени листа в няколко разцветки и два размера, и е изработен изцяло от вълна.


Източник: boredpanda.com







Няма коментари


ключови думи
креативен дизайн, нестандартни килими, аксесоари, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg