фирми продукти
представяме
работа
 
Красива къща във Флорида

Вижте как дизайнерът Джак Филипс трансформира тази красива къща в американския щат Флорида в чудесен дом за собствениците на сградата. Къщата се намира в близост до Палм Бийч и е на два етажа. Дизайнерът залага на традиционното съчетание между бяло и синьо, което използва из интериорите на дома. Дизайнът е семпъл и без излишъци при обзавеждането, с традиционна нотка при избора на мебели.

 Красива къща във Флорида

Изборът на цветове за интериорите е продиктуван от желанието на дизайнера да създаде хармонична връзка между интериор и екстериор. Сините тонове координират с цветовете на океана и водата, а бялото е използвано върху сградата и някои от екстериорните аксесоари.

 Красива къща във Флорида


* Всекидневната стая преди намесата на дизайнера. Помещението е голо, но светло и просторно, с достъп към двора на сградата.

 Красива къща във Флорида


* Всекидневната стая е превърната в помещение за целия ден, обзаведено с удобни канапета и практични масички. Основните цветове са кремаво и бяло, а акцентите са в тъмнокафяво. Синият цвят е избран за детайлите, например декоративните възглавнички. Прозорците и остъклените врати са основен източник на дневна светлина през светлата част на денонощието.

 Красива къща във Флорида


Практичният бюфет до стената в тъмнокафяво осигурява фокусна точка и пространство за вещите. Добавена е и огромна масичка с табуретка, която се използва за четене и писане. Тъмните тонове на акцентите контрастират страхотно на кремавите оттенъци на стените.

 Красива къща във Флорида


* Семейната стая преди намесата на дизайнера. Просторното помещение е необзаведено и разполага с огромна тераса.

 Красива къща във Флорида


* Семейната стая е превърната в уютен оазис за разговори и забавления. Основни тонове са бяло и синьо, а акцентите са в тъмнокафяво. Меките дивани и фотьойли, семплата табуретка и практичната масичка са поставени върху огромен бял килим. Завесите на прозорците са обточени със синьо, което подчертава искрящо белия им оттенък.

 Красива къща във Флорида


Вградените в стената рафтове осигуряват възможност на собствениците да поставят няколко акцента в интериорите. Задната част на рафтовете е покрита с панелчета от рафия.

 Красива къща във Флорида


* Трапезарията е обзаведена с кръгла маса и няколко тапицирани стола за хранене. До стената е поставен бюфет за сервизи и прибори в тъмнокафяво. Основните тонове в интериора на трапезарията са бяло, синьо и тъмнокафяво.

 Красива къща във Флорида


* Основната спалня е просторна и изпълнена със светлина. Обзавеждането е традиционно, дори малко ретро, с огромно легло със стълбове, канапе и два фотьойла, бюро и аксесоари в бяло, синьо и тъмнокафяво. Интериорът е с лек тропически привкус от детайлите, избрани от Карибите.

 Красива къща във Флорида


* Основната баня преди трансформацията. Помещението е просторно и светло, но някак скучно и еднообразно.

 Красива къща във Флорида


* Дизайнерът обзавежда банята така, че тя наподобява стая от дворец. Освен стандартните детайли за баня, душ, шкафове за баня, огледало, Филипс решава да избере удобен шезлонг от тикова дървесина и тръстиков материал от Индонезия, и дървена масичка от Мароко. Душ кабината е облицована с релефен мрамор в меко бежово.

 Красива къща във Флорида


* Гостната не е много просторна, но прозорците осигуряват достатъчно светлина за стаята. Светлината омекотява характера на тъмните детайли и подчертава комбинацията бяло-синьо. Освен леглото със стълбове от тъмнокафява дървесина, в интериора са включени маичка, тапицирана табуретка, фотьойл и шкаф. Раираният килим е контрастна фокусна точка в дизайна на интериора.

 Красива къща във Флорида


Източник: traditionalhome.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, обзавеждане, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg