фирми продукти
представяме
работа
 
10 артистични стъклени акцента

Вижте няколко красиви и артистични акцента за дома, създадени от стъкло. Ефектните цветни детайли са подходящи за всякакви интериори, модерни и традиционни, а някои от аксесоарите са практични акценти за дома.

 10 артистични стъклени акцента


1. Ръчно издухана стъклена ваза с цветен мотив

 10 артистични стъклени акцента

Създадена ръчно от нюансирано стъкло, вазата е с цветна вътрешност, която разсейва оттенъците през стъклото в основата. Артистичната й горна част се разширява настрани и създава невероятен акцент. Тъй като не се изработват в поточна линия, аксесоарите са с уникални характеристики. Размерите на вазите са 37 х 18 сантиметра.


2. Стъклена лампа

 10 артистични стъклени акцента

Маслената лампа е създадена от стъкло с цветни детайли. Детайлите са с формата на дръвче, а короната му е създадена от цветни релефни петна. Размерите й са 12 х 13 сантиметра.


3. Стъклен детайл "Дълбоко синьо море"

 10 артистични стъклени акцента

Красив и много ефектен, детайлът е създаден от стъкло и е с цветна вътрешност в наситени сини тонове. Нежните ивици в бяло и тъмносиньо създават страхотни форми и акценти върху високата 50 сантиметра фигура.


4. Ръчно издухана стъклена ваза

 10 артистични стъклени акцента

Прозрачното ръчно издухано стъкло е съчетано с детайли в оранжево, жълто и виненочервено. Несиметрично разпръснатите акценти създават ефектен детайл, който дори сам по себе си е интересен за интериорите. Размерите на аксесоара са 26 х 17 сантиметра.


5. Ръчно издухана стъклена ваза - кана


 10 артистични стъклени акцента

Ръчно изработената ваза в наситено червен цвят и с ефектни акценти в графитено и бежово може да се използва и като кана. Макар и семпла като форма, ярките оттенъци и детайли създават от съда ефектен акцент за интериорите. Размерите на аксесоара са 37 х 15 сантиметра.


6. Артистичен аксесоар за хартия "Океан"


 10 артистични стъклени акцента

Стъклената сфера с ефектна вътрешност може да се използва като тежест за хартия, листа и документи. Подходяща за дома и офиса, сферата е с размер 7 сантиметра. Вътрешността на аксесоара съдържа въздушни балончета и цветни петна, които пресъздават ефектите на океана.


7. Абстрактна стъклена ваза

 10 артистични стъклени акцента

Ръчно изработената ваза със семпла форма съдържа наситени оттенъци на червено, графитено, зелено, съчетани в несиметрични детайли. Размерите на вазата са 34 х 21 сантиметра.


8. Аксесоар за хартия от стъкло "Морска вълнà"

 10 артистични стъклени акцента

Интересните детайли във вътрешността на стъклената сфера създават усещане за разбиваща се морска вълнà. Аксесоарът може да се използва като акцент в интериора или като тежест за хартията в дома или офиса. Размерите на сферата са 8 х 8 сантиметра.


9. Артистична стъклена купа

 10 артистични стъклени акцента

Ръчно създадена от специален материал, купата в с релефни детайли и наситени багри. Размерите й са 20 х 12 сантиметра. Ефектен акцент за кухнята или всекидневната стая, аксесоарът може да се използва като фруктиера или за ядки.


10. Разноцветна тежест за хартия

 10 артистични стъклени акцента

Размерите на тази тежест за хартия са 3.6 х 6.2 сантиметра. Тя е оформена от тежко, но много нежно стъкло, обагрено с ярки оттенъци на жълто, зелено, червено, тъмносиньо и светлосиньо. Чудесен акцент за дома и офиса, който може да се използва и като практична вещ за работната маса.

Източник: gadgetsharp.com







13 април 2016 10:30 | вази
От: comfort.bg
Не продаваме тези вази. Статията е част от рубриката ни "Полезно и интересно", където публикуваме идеи за дома и информация за интересни продукти на чужди дизайнери. Повече информация за вазите можете да намерите на сайта, даден като източник в края на статията.
13 април 2016 07:59 | Цена
От: Величка Даскалова
Колко струват тези вази, ако искам да си поръчам за подарък? Как може да я получа? Много са кеасиви. :)
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
декорации, декорации от стъкло, стъклени декорации

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg