фирми продукти
представяме
работа
 
8 лесни акцента със снимки

Използвайте снимки на семейството си, на домашните любимци, на известни личности или пейзажи, за да създадете красиви акценти за дома си. За целта са Ви необходими скенер, принтер, лепило и бои в желаните тонове. Добавете въображение и създайте разнообразни детайли за своя дом.


1. Състарени снимки


 8 лесни акцента със снимки

Използвайте снимки, правени с функцията ‘сепия’ или черно-бели, а за основа използвайте дървени детайли за фриз. Можете да обработите снимките на компютъра си и да ги пуснете на принтер. Изрежете изображенията до необходимите размери и нанесете върху основата боя. Нанесете лепило върху снимките и ги залепете върху детайлите. Поставете в съд малко златиста смес за декупаж и я разнесете с пръсти върху изображенията. С шкурка изтъркайте ръбовете на основите, за да подчертаете състарения дизайн.


2. Ръчно обагрени изображения


 8 лесни акцента със снимки

Използвайте фото масла, които можете да откриете в арт магазините, за да създадете цветни отсенки върху артистичните черно-бели снимки. Нанесете цветовете с памучен тампон за почистване на уши. Поставете снимките в ефектни рамки, например обикновена дървена рамка, по периферията на която сте залепили разнообразни по форма и големина копчета.


3. Декоративни котешки възглавнички


 8 лесни акцента със снимки

Използвайте снимка на домашния си любимец и трансферна хартия, за да пресъздадете снимката върху тъкан чрез нагорещена ютия. От тъканта ушийте калъфка за декоративна възглавничка с формата на животното. Поставете пълнеж от вълна или памук и зашийте ръбовете. Детайлите са ефектни аксесоари за канапето или котешкия кът в дома Ви.


4. Фото трансферни абажури за лампите

 8 лесни акцента със снимки

Скучните лампи могат да се освежат с трансферна хартия. Измерете и срежете парчета тъкан, с които да тапицирате абажурите. Трансферирайте изображенията върху тъканите според инструкциите на производителя. Залепете ивиците върху абажура с лепило и обкантете по ръбовете с тъкан.


5. Кухненски шкафове с врати със снимки

 8 лесни акцента със снимки

Старите дървени врати на кухненските шкафове могат да се освежат с няколко черно-бели снимки. Разграфете вътрешните повърхности на детайлите и залепете летви, за да оформите мрежа. Във всеки сектор добавете снимка. Освежените детайли можете да монтирате върху шкафа или да използвате като рамки за стените.


6. Часовник снимка

 8 лесни акцента със снимки

Използвайте черно-бяло изображение, принтирано върху хартия, за да създадете ефектни стенни часовници. Използвайте за основа обикновен детайл, демонтирайте стрелките и разглобете циферблата. Срежете снимката спрямо мащабите на часовника и я залепете върху основата. Пробийте отвор в средата и монтирайте стрелките. По периферията на аксесоара можете да добавите цветни акценти.


7. Фото календар

 8 лесни акцента със снимки

Вместо да давате пари за специално създаден календар от Ваши снимки, направете си сами колажи. Използвайте обикновен календар с големи страници и ги захванете с кабарчета върху голяма коркова дъска, която сте тапицирали с тъкан. Залепете дъската върху основа в желания цвят и добавете колаж от снимки, залепени върху парче картон. Можете да сменяте и добавяте снимки и страници от календара, да захващате с кабарчета бележки и да освежавате детайла с ярки акценти.


8. Фото поднос за сервиране


 8 лесни акцента със снимки

Освежете порцелановите подноси за сервиране във всекидневната стая. Срежете парче хартия с размерите на аксесоара и поставете снимки. Принтирайте разпределението с функция ‘сепия’ и ламинирайте хартията. Залепете я към аксесоара с двойнозалепващо тиксо.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
акценти със снимки, свежи идеи, лесни проекти

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg